![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 260261262263264 824> |
Автор | ||||
чоли ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Аз съм БЪЛГАРИН!!!!! |
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
a kako toa??? neli spored grcista bevte VLGARI..... ![]() |
||||
![]() |
||||
taanas ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
|||
А тебе срам ли те е да пишеш на кирилица?
![]() |
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
a so te boli tvojov maliot mongol sto ja praam....?? tebe sram li ti e da si go priznaes mongolskiot/turk tatarskiot koren? |
||||
![]() |
||||
чоли ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
|||
Те грците на Бабилон казват Вавилон, на Барбара казват Варвара... сети се зошто. |
||||
![]() |
||||
|||
seti se samiot...B=V znaci si VLGARIN? |
||||
![]() |
||||
taanas ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
|||
Е тебе май много те срам че тука пишем на кирилица
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
a imas li Ö,Ü,Ä na tastaturata?? NE???? ebati naslednikot na ALEXANDER VON BATTENBERG!!! |
||||
![]() |
||||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|||
Можеби Кубер тебе ти бил дедо и продолжи да веруваш во тоа, но немој да го наметнуваш твојот бугарски став и да ја бараш бугарштината во Македонија. Биди уверен дека нема да ја најдеш. Може да најдеш само Македонци, а во најдобар случај да го најдеш својот изгубен идентитет. Моите предци биле Македонци и ги носеле следниве имиња: Анастас, Петар, Никола, Андон, Јордан, Алексо, Филип, Владе, Славе, Деса, Фана, Марија, Наумка, Ленка, Иванка, Маре, Стефка, Пандора....Јас неможам да најдам некој со туркомонголско име во моето семејно стебло. Што е уште поважно сите овие биле родени пред Тито да се појави на политичката сцена. Оние пак од вториот и третиот ешалон биле пак родени пред тој да биде и роден. Се образуваш, ама од погрешни книги! |
||||
![]() |
||||
|||
Ти май незнаеш за дедо ти Кубер !
![]() |
||||
![]() |
||||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|||
Ајде ти сетисе кој се бил за Грците вулгар/вулгарос? Ти добро знаеш дека тие под тоа име не продразбирале етничка припадност! |
||||
![]() |
||||
|||
Само тебе те чекав да се појавиш, па да ми кажеш кој бил мојот дедо. Да не те сретенв тебе немаше да знам. |
||||
![]() |
||||
|||
Е па требва да знаете - Аулите на Кубер на са во София а во Прилеп и Битоля
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
И като ми се откри.............. ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 260261262263264 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |