![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 213> |
Автор | ||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Прашав без наводници..оти и ти ќе ги забележеше ако беа поставени... А добив ...наместо очекуван(и) одговор(и) еден куп прашања..поставени како да сум учесник во некој си квиз!!!???. пс А сега следува: Обраќање до сите побегнати во странство Македонци...и Македонки!!! Па маму ли ви мамину вашу..па каде ли сте бегале ..бреј мамлази едни непрокопсани....од сите овде посочени убаини од почитуваната-ни другарка Апче..а ???.. Што сте барале во мајчината ви таму..кога овде еве сега ни е потврдено од едно форумско апче ..дека вриело од убаини... бре???. А вие ..тогаш сте барале изгледа ...преку леб погача...а???. Е затоа сега ќе си страдате таму у НЕМАчка..наместо да сте си останале овде..каде би уживале во виртуелниот и прекрасен свет..како што ни го покажа едно домашно апче...се разбира??? ![]() ![]() ![]() Изменето од novace - 02.Март.2008 во 14:32 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
e novace novace za greota si
ako taka pristapuvas na se zatoa i taka odgovaras
![]() samo preprocitaj se uste ednas ne mi odgovori na prasanjata
dijasporata ostavi, ja tuka ne stanuva zbor za nea
ti mene kazi mi dali voopsto imas izlezeno od MK
po tvojot isfrustriran napad primetiv deka ne si izlegol od MK
ama ne si ti kriv, za da gi vidis mestata sto jas gi nabrojav i onie koi ne se nabrojani tebe ti trebaat sedum vizi dodeka mene mi trebase samo dobra volja
|
||
apce
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
na kogo be ti novçe,mameto ,aaa
![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
На сите оние ..а кои неинформисани ..си побегнале надвор..наместо да си ги уживкаат убаините кои ни ги презентираше овде и тука... едно апче..нели?. ![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
![]() ![]() Postojna,Split,Poreç,Sibenik........Zagreb,Titograd,Bar,
![]() |
||
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
marija ne se trudi, toa sto sme go imale nie nemoze da im bide objasneto na nekoi ograniceni umovi koi mislat deka se znaat a ne videle nisto podaleku od nosot
![]() A sto se odnesuva do dijasporata druze novace do pred nekoja godina ziveev vo avstrija i ako sakas da znaes tamu seuste ziveat kako Juga seuste da postoi. za tie luge tamu Juga nikogas ne se rasturila a ako taka prodolzat i nema osven ako ne se nakotat i tamu takvi umovi kako tvojot
|
||
apce
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
![]() i ne samo rivierata, da receme Saraevo Ilidza,vrelo Bosne toa e tolku fascinantno
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
slobodno da se setas po Bas Carsija...i slusas razni dijalekti i jazici od cela Juga..."sedi vamo jarane".."dodzi kod mene burazeru".........i nikogas ama bas NIKOGAS tamu ne postoese zavist...site bevme razlicni,ali disevme ist vozduh..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ra ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
Исмејавајте ја СФРЈ...хехехехехе
Ние што имавме, вие НИКОГАШ нема да го имате, па нека ве земаат во ЕУ и НАТО 200 пати ако сакате.. НИКОГАШ.... |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
JUGOSLAVIJA FOREVER IN MY HEART
|
||
|
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
Што си имал бре ти па тука ја фалиш СФРЈ....или си бил човек на УДБА или си бил тежок кодош па си имал....абе поголема сиромаштија и поголемо едноумие во мојот живот не сум видел ...и како може да ја коментирате оваа тема како некои пичиња тука плашете по ЈУ...абе погледнете малку во иднината ....овој диоген нема толку да плаче по РМ отколку по СФРЈ...па идет бре во Србија тие се наследници на СФРЈ и функционирајте таму, удирајте се во гради дека сте најјаки .... не, признавам ЈУ живее - каде живее црни диогене....абе што нема да се изначитам ...а ти бре РА што си имал што децава сега го немаат...си имал редици за леб и млеко, си имал Голи Оток, си имал едноумие и никаков развој, си имал КПЈ која на сметка на социјалистичката идеологија, нивните водачи си направија огромни цасртва...ако беше стабилна оваа држава немаше да се распадне...пз ![]() ![]() ![]() |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |