|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 257258259260261 295> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bojan pozdrav...
a ovaa tema e otvorena od koleskata tvoja i tuka ne vazat pravilata za politika... znaci dozvoleno e se osven "ekstremni" navredi iako jas mislam deka cela ovaa tema e off topic za podforum politika, ama zakon e zakon , a Moira e zakon |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro som samo moeto bilo off topic ok nema vise |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе се опасни фаци се јавија на форумов м.м.е.(еве по желба на Мамамд употребувам кратенка), се некои тесно поврзани со најважните луѓе, па се перчат нешто ова она....
Абе пуштете го човекот на раат, немојте утре вистински да го стават админ. па после ќе видам што ќе правите, одма ќе му се улижувате... as usual. Седете си мирни. Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 11:33 |
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин местово за воков разговор не е политика, оди на вицови, досетики или на некое друго место па прави лични муабети. Ова е форум политика.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno e stignat krajniot stadium ..... pocnuva da korespondira samiot so sebe .... a vprocem , nekomu drugo i ne preostanuva .... mora najprvin da se ispozdravi so site ..... vo soliterot ...... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mileg
priznaj tuka kolku LP si napisal so mene a kolku so drugar mi miroslav Изменето од anakin - 30.Септември.2008 во 11:29 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne prijatele
tebe odamno ti zuje, ma ne e vazno tuka na forumov povazno e vo zivotot hahahahhahha ma ne e vazno so ti se prividuvat samovili i vilenjaci tuka no koga kje pocne i doma, togas dazabe e i opservacijata pozdrav do tebe hahahahhaha |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se vklucija alarmite vo soliterot
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas za zal ne te znam kako sto te znae nekoj koj vekje napisa nesto vo vrska so zal za koristenje na nekakov clen ... ocigledno , nekomu ne samo muvata tuku i mnogu drugi nesta pocnaa da mu zujat vo glavata
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.psst..ide nekoj
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve sakam site
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
steta alane
si se zamesal vo igra na dvajca za opservacija hahahhahahahh ej najnisko da se korsti vakov clen , no niso cudno so se ne sum cul do sega |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako tebe te stavat moderator...jas kje se otkazam od forumov...zasekogas,i bas nema da mi bide krivo |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 257258259260261 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |