IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 257258259260261 295>
Автор
Порака Обратен редослед
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:47
Bojan pozdrav...

a ovaa tema e otvorena od koleskata tvoja i tuka ne vazat pravilata za politika... znaci dozvoleno e se osven "ekstremni" navredi

iako jas mislam deka cela ovaa tema e off topic za podforum politika, ama zakon e zakon , a Moira e zakon
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:35
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

Анакин местово за воков разговор не е политика, оди на вицови, досетики или на некое друго место па прави лични муабети. Ова е форум политика. 

dobro som samo  moeto bilo off topic
okголема%20насмевка nema vise газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:32
Абе се опасни фаци се јавија на форумов м.м.е.(еве по желба на Мамамд употребувам кратенка), се некои тесно поврзани со најважните луѓе, па се перчат нешто ова она....
Абе пуштете го човекот на раат, немојте утре вистински да го стават админ. па после ќе видам што ќе правите, одма ќе му се улижувате... as usual.
Седете си мирни.

Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 11:33
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:32
Анакин местово за воков разговор не е политика, оди на вицови, досетики или на некое друго место па прави лични муабети. Ова е форум политика. 
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:30

ocigledno e stignat krajniot stadium ..... pocnuva da korespondira samiot so sebe газење%20од%20смеење .... a vprocem , nekomu drugo i ne preostanuva .... mora najprvin da se ispozdravi so site ..... vo soliterot газење%20од%20смеење ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:27
газење%20од%20смеењеmileg
priznaj tuka kolku LP si napisal so mene
a kolku so drugar mi miroslav
газење%20од%20смеење

Изменето од anakin - 30.Септември.2008 во 11:29
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:26
ne prijatele
tebe odamno ti zuje, голема%20насмевкаma ne e vazno tuka na forumov
povazno e vo zivotot

hahahahhahha
ma ne e vazno so ti se prividuvat samovili i vilenjaci tuka
no koga kje pocne i doma, togas dazabe e i opservacijata
pozdrav do tebe hahahahhaha
големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:25
se vklucija alarmite vo soliterot газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:23
jas za zal ne te znam kako sto te znae nekoj koj vekje napisa nesto vo vrska so zal za koristenje na nekakov clen ... ocigledno , nekomu ne samo muvata tuku i mnogu drugi nesta pocnaa da mu zujat vo glavata газење%20од%20смеење
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:21
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

za da ne te razberam pogresno , kako nitu nekoj drug pa da pomisli kojznae sto , ne e loso barem i da go napises nikot na toj koj kje bide baniran vednas po stapuvanje na moderatorskata funkcija ... mislam deka e sosema fer i korektno od tvoja strana da najposle e kazes vistinata ... a znam deka si pravdoljubiv среќа
Па мирослав ти ме знаеш и јас сум си таков чоцвек и таков ќе си останам
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:10
.psst..ide nekoj
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:09
ve sakam site
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:08
steta alane
si se zamesal vo igra na dvajca za opservacija
hahahhahahahh
ej najnisko da se korsti  vakov clen ,
no niso cudno so se ne sum cul do sega газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:03
Originally posted by mileg mileg напиша:

pa miroslav ako me stavat ke prifatam

ako tebe te stavat moderator...jas kje se otkazam od forumov...zasekogas,i bas nema da mi bide krivo
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 257258259260261 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.