IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 253254255256257 295>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2011 во 21:16
мала,пошто бев директно повикана...оф топик ќе сум ама ќе ми простат...не ма,не ме сваќај погрешно, ти не се правиш важна туку ту си ВАЖНА
аватарот,никот,стилот па дури и потписот...а посебно твојата омилена реченица која пречесто ја користеше и порано а гледам и сега ја користиш-

ОФ ЛЕЛЕ,МЕ МРЗИ ДА ОДГОВАРАМ....
алудираат на ВАЖНА
и едно прашање до тебе-како тоа се бориш против менување на името на државата а ти во само неколку месеци си го смени никот(името)мал милион пати
моментално не живееш во Македонија ..хм..
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ЦрвеноЖолта Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
тоа е боја

Регистриран: 25.Февруари.2011
Локација: Macedonia
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЦрвеноЖолта Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2011 во 21:39
Хехехе незнам која е таа и не сум сменила име никогаш. Ник на форуми да, ама тоа е само псевдоним кој го користиме на интернет.
Едно име, еден јазик, еден народ, една нација, една држава МАКЕДОНИЈА!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2011 во 23:58
Originally posted by ЦрвеноЖолта ЦрвеноЖолта напиша:

Моментално не живеам во Македонија, ама незнам каква врска има тоа. Македонија ја познавам како дланкава.

Бог да чува од вакви "гастарбајтери" ... Се фалиш...убаво ти е ... а не си тука ... е како може тоа Зарем и вас што сте надвор наредено ви е ... или ке кажувате убаво за нас и ке одите контра на плавите или депортирање одма назад ???

Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 12:10
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 00:24
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Бог да чува од вакви "гастарбајтери" ... Се фалиш...убаво ти е ... а не си тука ... е како може тоа Зарем и вас што сте надвор наредено ви е ... или ке кажувате убаво за нас и ке одите контра на плавите или депортирање одма назад ???

не се зезај бе ти...си имаш работа со дипломиран политиколог од диаспората

Originally posted by ЦрвеноЖолта

...Јас признавам, не знам многу за автомобилите, ама на дипломиран политиколог да му солиш памет за политика, не!

Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 12:11
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 00:50

Ау .. бе ... кај зинав ... кај проговорив ... тури пепел

Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 12:11
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 08:51

volkswagen

Гледам разлика од 700 до 18.000 евра. Секој си има свој вкус, мене тие старите коли воопшто не ми се допаѓаат и сметам дека треба да се исфрлат од употреба. Ја загадуваат околината и ја срамат Македонија.

Моментално не живеам во Македонија, ама незнам каква врска има тоа. Македонија ја познавам како дланкава.
Тутунарите незнам што се запнале по уште. Државата им даде субвенции, тие бараат уште?! Тогаш ајде сите да почнеме да бараме и што ќе бидне со Македонија?

Те молам во областа на политиката да не ми кажуваш, исто како што и јас тебе неможам да ти кажувам од областа на автомобилите. Јас признавам, не знам многу за автомобилите, ама на дипломиран политиколог да му солиш памет за политика, не!
Офлеле.. каде замина светов...изненадување Ало бе... да не си ненаспана ко така? Дај бе немој да се правиш толку ВАЖНА сеа ,ако си политиколог....  Не е вкус , бе , можности се во прашање! Како што кажав... на некои луѓе треба да му се нацрта, на некои дури треба и да му се обои , а некои и со инка да му туриш НЕ РАЗБИРААТ.... офлеле боже...  ти дипломиран политиколог??? Сигурна си??? ... ќе покажеше бре некој аргумент ко така...
Сигурна си дека толку ја сакаш Македонија??? Па дури и за воздухот што се дишее во неа се секираш.... Остави ни го ти македонскиот воздух нас да го дишиме ,да уживаме во него а и да го чадиме со мочани стоедени во 5 насабајле за на тутун.... капираш? Ако ти е толку драго ,тогаш ела врати се ако имаш стискавец за да сетиш на кожа како е, ако не тогаш ќе сметам дека зборуваш неповрзано и детски...
Дај бе , кажи ми зошто ни ги киниш нервите ко немаш сенс за ова што се случува овде, а глеаш дека се палиме кога некој (како ти) ни плука по маката наша?  Ааазбунетост

Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 12:13
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 14:56
Ццц е овие наши политичари се навистина ко мали деца  изненадување
Божееееплачење

СДСМ – Добро дојде Груевски во "клубот на предавници"

Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 15:52

партиската книшка се вади од љубов кон партијата, не од корист!

Ах љубов!Може и така да е,сепак широк дијапазон на причини имаме за да ги љубиме партииве во Македонија.Толку арно ни направија во овие 20 години.

КОЈ САКА ДОБИВА, КОЈ НЕ САКА НАОЃА ИЗГОВОР.

Кој не сака бе гулапче?Мислиш некој не сака работа,плата?Овде очите си ги вадат за работни места кај што се црнчи од јутра до сутра за 6 илјади,очите си ги вадат.Подобра работа ќе најдел,можеби во Канада каде има работни места да бираш-кај нас?Кај нас келнерството и рударството се сметаат за добра работа

Си имаш ете убава работа/плата количе што не загадува околина и така натаму,терај си свиркај си викаат наши не се секирај за политиката која не влијае на твојот живот

Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 12:16
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 17:40
...ushte eden nivni diplomiran ........''expert''?изненадување

...jas pa, zashemeten od komplimentot ,...nishto ne primetuvam vekje.....aiiiiiнамигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2011 во 22:44
Originally posted by Kali Kali напиша:

Originally posted by viktorija123 viktorija123 напиша:

Kje mozheme barem podetalno da gi razgledame "lavovite".

Ги разгледав јас оддамна, без тестиси сеголема%20насмевка ко и политикава наша намигнување...
И што да се каже повеќе за автобусиве двокатни???
Непрактичност, фрлени народни пари ( т.е. испрани) и мафтање на народот. Да де, бестестисни потези...намигнување

Kali, kako ti tekna da gi poglednes lavovite...bas tamu изненадување  плазење

Golem propust na vajarite , navistina голема%20насмевка
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:16
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ццц е овие наши политичари се навистина ко мали деца  изненадување
Божееееплачење

СДСМ – Добро дојде Груевски во "клубот на предавници"

И продолжуваат бреееизненадување
Власта ја канат во „предавнички клуб“
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:28

Ццц е овие наши политичари се навистина ко мали деца  изненадувањеБожееееплачење<h2>СДСМ – Добро дојде Груевски во "клубот на предавници" </h2>
 И продолжуваат бреееизненадувањеВласта ја канат во „предавнички клуб“

Кога викав иста багра се никој не ме слушаше
Македонија никогаш не ја воделе салам луѓе,само предавници.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:44
Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Ееееееее, ама што знаеш па ти што е љубов
moneymouth%20smiley,%20money%20smiley,%20mouth%20smiley,%20money%20smiley,%20dollar%20smiley
кон партијата (лидерот)намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:46

Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Ееееееее, ама што знаеш па ти што е љубов
moneymouth%20smiley,%20money%20smiley,%20mouth%20smiley,%20money%20smiley,%20dollar%20smiley
кон партијата (лидерот)намигнување

Како не знам за љубов према партија,па некни ми објасни црвено жолта

партиската книшка се вади од љубов кон партијата, не од корист!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 253254255256257 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,360 секунди.