IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 250251252253254 295>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 17:43
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Originally posted by novace novace напиша:

Ееее гледаш МЕНЕ МИ Е..и СТАЛНО ќе ве подсетувам..КОЈ (идиот)  НИ ГО Е ТОВА НАПРАВИЛ..БЕЗ ДА НЕ ЗАПРАША...САКАМЕ..или НЕ САКАМЕголема%20насмевка
И јас ќе те потсетувам (ама не сталнонамигнување)  дека си .

их шо си една досадна
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 18:03
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

их шо си една досадна
Па ставрно бре ПИПИ душманке.....некојпат и знаеш да претеруеш...голема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 18:16

Учам од вас. http://forum.idividi.com.mk/uploads/2010/20100130_015800_186335.gif
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 19:19
Буанко, ајде на избои, вуеме е .....да

Како комшијата кога ме вика мене на кафе....смеење
Откако пет месеци бега од избори, денеска излезе како он да молел овие пет месеци да се одржат изборите....голема%20насмевка

Изменето од Ninja 35 - 22.Февруари.2011 во 19:19
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:10
Многу силен потег на Груевски.Он преди време си кажа човекот ама на вас не ви одговара тоа.Он кажа-избори ќе има кога му доде времето.Едноставно ,нели?

И ете времето дојде и Бранко се збуни тоталнохи,%20хи...
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:18
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Откако пет месеци бега од избори, денеска излезе како он да молел овие пет месеци да се одржат изборите....голема%20насмевка

Abre,.. epa,.. Ninja,... sto mislis SDSM kje pobedi na izborite ?  збунетост

POBEDA ! POBEDA ! POBEDA!..... хипнотизиран

Taka ecese vo stabot na Sekerinska i na denot na izborite, onie poslednite, koga VMRO osvoija 63 pratenika a SDSM slavea kako tie da pobedija ... рамнодушност

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:23
епа се славели тоа што сепак са се пикнали во парламентот (за изненада на самите нивтрепкање
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:24
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Taka ecese vo stabot na Sekerinska i na denot na izborite, onie poslednite, koga VMRO osvoija 63 pratenika a SDSM slavea kako tie da pobedija ... рамнодушност

абе остај тоа, коментарот беше, како некој кој бегаше од избори толку долго време и не убедуваше дека се потребни, сега си седнал во сопствената телевизија како он фраерски да ги предизвикува сите самоволно газење%20од%20смеење
абе му трепери гласоц и се преплеткува кога збори, кога ќе се јави некој посериозен проблем, а треба да го обвини Бранко, како да ќе заплаче, примети некој тоа?
не навивам за Бранко, последно нешто што би направил е да го поддржам него, ама Груевски е навистина смешен моментално и ни сам не е свесен што прави и збори
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:31
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

абе остај тоа, коментарот беше, како некој кој бегаше од избори толку долго време и не убедуваше дека се потребни, сега си седнал во сопствената телевизија како он фраерски да ги предизвикува сите самоволно газење%20од%20смеење
абе му трепери гласоц и се преплеткува кога збори, кога ќе се јави некој посериозен проблем, а треба да го обвини Бранко, како да ќе заплаче, примети некој тоа?
не навивам за Бранко, последно нешто што би направил е да го поддржам него, ама Груевски е навистина смешен моментално и ни сам не е свесен што прави и збори

Ne bi rekol deka mu treperese glasot.

Naprotiv, Gruevski bese  stalozen , znaejki deka na izborite go ceka pobeda.

Mislam deka mnogu lugje od politikata vo Makedonija  posebno od opozicijata, go potcenuvaat Gruevski i negovite kvaliteti kako lider i kako politicar.

A so toa sto se obiduvaat da go degradiraat so potsmevanje na negoviot izgled i licnost mu pravat samo usluga na negoviot rejting среќа
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:38
да, знам, како и обично, водата не е мокра туку сува газење%20од%20смеење
абе ајде не ме зезај каде го виде да е сталожен? дури и кога е смирен не е сталожен! и отиде на Сител да повикува на избори, абе цепки еј газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:44
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

да, знам, како и обично, водата не е мокра туку сува газење%20од%20смеење
абе ајде не ме зезај каде го виде да е сталожен? дури и кога е смирен не е сталожен! и отиде на Сител да повикува на избори, абе цепки еј газење%20од%20смеење

Sakav da kazam, Gruevski si bese takov kakov sto e i sekogas.

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:54
Ме плаши реалноста, не фантазијата. Премногу насобран гнев тлее кај народот за спомениците, за тутунот, за млекото, за аферите, за луксузирањата, за “мачорите“. 
Најстрашно е што никој како да не сака да свати сериозно дека не е ситуацијата како што се прикажува на Сител-дека не е на арно да се вратат на власт тие со “мал рејтинг“, а не чини и да си одат овие “со голем“ рејтинг.
Народов е непредвидлив- се плашам дека некои ќе останат подзинатитага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 23:58
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ме плаши реалноста, не фантазијата. Премногу насобран гнев тлее кај народот за спомениците, за тутунот, за млекото, за аферите, за луксузирањата, за “мачорите“.  

збунетостзбунетостзбунетост 

Нели ви се допаѓаат спомениците.Нели сите кажувате дека токму ради нив Скопје веќе налича на град.......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2011 во 00:03
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Најстрашно е што никој како да не сака да свати сериозно дека не е ситуацијата како што се прикажува на Сител-дека не е на арно да се вратат на власт тие со “мал рејтинг“, а не чини и да си одат овие “со голем“ рејтинг.
Народов е непредвидлив- се плашам дека некои ќе останат подзинатитага
па и јас слично, за разлика од некои индивидуи тука, реален сум и не се обидувам да имам некакви очекувања од избориве, како и да е, доколку остане конкретнава власт уште четири години, народот (оној народ кој се собираше на митинзи и протестираше на милион протести) да се обедини со камења, вили и факли против власта, во спротивно, губам секаква надеж за подобро утре и што побрзо се селам од државава, исто како што се иселиле многу луѓе коиу на форумов тврдат дека тука ни е прекрасно
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 250251252253254 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 2,922 секунди.