![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 249250251252253 277> |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Dajte joj sapun, Drugovi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Јака инспирација имал типот за песната
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
-Ај чао, за многу год славата уште еднаш.
-Ај, дојди ми утре на патерица.. -Ти да ми дојдеш на две! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Cause of death
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Кога Македонците глумат Срби ![]() - Уџите молим вас. – Ааа
ма ми ни смо за уџиџавање.
- Звачу полиције! – Звај, звај! - Пошто су вам пуканака? - Јесте се сместили? – Смо се, смо се. - Од дакле сте? – Ми нисмо од тукле. - Јесте шетали око пазарчета? - Доџи! – Не доџувам. - Од што су ме стезале чевле, пало ми е неарно. - Колико година има ваш син? – Пола осам. - На штанд за сладолед – Колико топанака хочете? - Ево готвим манџу у кујну у велику тенџеру. - Из дакле се зовеш? - Македонец незадоволен од собата во хотелот кај што бил сместен, оди на рецепција: „Извините, али нешто није у реду са собом. – Па шта да ти ми радимо?“ - Кад сте стигли? Анџак смо стигли. - Где је мали лопов? – Ено га избегао је. - Па кад ме је један кучак лавнуо, сав сам се испрепадао. - Србинка на пазар во Охрид: Шта вам је ово? Охриѓанка: Губи (Јуфки) се. Србинка: Зашто да се губим лепо сам питала шта је ово? - Конобар! Може две ракије и једну салату од зељку? - Ово је моја мама, а ово је мој оцат. - Пази цапнучеш у виру. - Од које фамилије потечујеш? - За мене једну питу са сиренцетом. - Ишла сам, ишла сам и кад сам шланула у блатото, сва сам се избербатила, и остаде ми штиклата. Го шетaлa некојa бaбичкa внукот нa пристaниште и нaишол некоj Србин и ѝ викa: jao бaкице што је лепa Вaшa цурицa; и бaбaвa: ниjе цурицa ЦУР jе. - Поздравите маму вам вашу. - Где станујеш ти? – Па стануем околу 7, 8 сабајле. - Полицаец во Србија запира Македонци за непрописно поминување преку улица, а тие се бранат: „Сви су преминули, па и ми“. Изменето од Анастеа - 27.Ноември.2013 во 23:03 |
|
![]() |
|
Се враќа Трпе дома и и вика на Трпана: - Леле жено ме еба Интер и тоа на гости! - И мене Милан ама дома...
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
-Те сакам.
-Колку? -Колку да се рече. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Жените се два пати во право, сега и во вечни векови
![]() |
|
![]() |
|
сп до твитерџикава..аа не беше тоа темата
![]() На свадба младоженецот го зима микрофонот и се обраќа на гостите:
- Драги пријатели, пошто више нема да имам прилика да дојдам до збор ....
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 249250251252253 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |