|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 248249250251252 1402> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fille sigurno spie...sigurno utre ke me banira zaradi pacavrava...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZBUNETME ZBUNI 100%
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koja e taa be drugarce??? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak isti sranja od ista osoba koja druga rabota nema sem da me vadi od takt, probav so dobro, so trista diplomatii, ne bre ne vredi, toa e magarica nevidena...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he he....magarica...poznato mi toa od nekade....a da komsijata taka ja vikase baba mu koa ne mu davase pari za sladoled ...... he he he he |
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TEBE NEKOJ DA TE IZVADI OD TAKT
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde de marija sto se cudis..na denesnicava se e mozno....pa i eden zbunet da zbuni drugi ili pak nekoj da go izvadi od takt
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe krlez, koa ke ti zakaci ti nema spas, cela godina me cica...aj vikam ke se oladi i ke me batali, ne bre, ova kao u "Fatalna privlecnost "...
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za krlezi ,samo çist eter
imam iskustvo!!maçeto mi fake çesto krlezi
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmmmmmm....gledam te biva bateto vo pravenje filmcinja.. just go on |
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Има разни филмови
психолошки трилери, на пример .... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmmmm....ne mozam da procenam koj zanr e ovan sto go pravi zbunet.....mesa mnogu
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ni vazno, cita i se kezi...go postigna ona sto sakase...koga ednostavno nekomu smetas, ne bira nacini da te istera...i ja imam cuvstva iako tesko vidlivo so golo oko...no kapka, po kapka i se preli casata...
Изменето од zbunet - 03.Март.2008 во 00:18 |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobronameren sovet:FERVEX! Isprobano! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Внеси реплика | страница <1 248249250251252 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |