|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика | страница <1 2324252627> |
Автор | |||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„Отсуството за љубовта е исто што и ветрот за огнот, таа ги гасне малите нешта, а ги пали големите.“ – Роџер де Рабутин
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„Љубов е кога ви недостасува некој кога сте разделени, но сепак се чувствувате топло однатре бидејќи ви е блиску до срцето.“ – Кеј Надсен
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo zena moze da nece,ono sto hoce!
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Колку подолго го нема, толку повеќе ти треба
|
|||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,,,,,,ah pusta prolet sho prai,,,,,
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Шо да се прави...закон на природата не се може против него |
|||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,,,,,,,e da zakon si e zakon,,,,,,,,,,,,,na ljubovniot zakon de ,,,da ne bidam offfftopic,,,::)) Изменето од pajser - 24.Мај.2016 во 14:58 |
|||
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bi rekla :
...ako toj ja saka , taa ne go primetuva , ako istiot veke ne ja saka , taa istata luduva ! ... ako taa go saka , toj brzo ke se oladi, ako istata taa veke ne go saka , toj istiot ke zovrie! zaklucok ? sve e dobro se dodeka ne se kaze : - Da , te sakam ! |
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,cccccc,,,,,,,,,ili ima sakam/sh jaliti ne,,, ,,,bjonse,,lele ama komplikato ja naprai rabotava,,,ljubovta de,,,
|
|||
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
...jas ic ne ja napraviv ljubovta takva si e samata ... jas samo ja kazhav realnosta em karakterot na covekot |
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ako ljubovta ne boli , togash e navika
ako premnogu boli , togash e opsesija najdi ja sredinata i ke ja pocustvuvas ubavinata na ljubovta ! |
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,ljubovta e raj ili pekol,,,sredina nema,,, ,,,ne boli ili premnogu boli se retorički termini oti pragot na tolerancija za bolkata e različen kaj sekoja edinka,,, ,,,,ako ne se sklopat kockite ,,,,ako i dvajcata ne treperat na ista frekfencija nema ništo,,, ,,,ljubov e toa a ne panadjur,,,,::::))),,, :) Изменето од pajser - 06.Јуни.2016 во 11:37 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2324252627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |