IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 240>
Автор
Порака
Lunatic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lunatic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 01:05
Еден будист,еден муслиман и еден ортодоксен србин христијанин имаат остра дебата кој бог е вистински и најмоќен. Си трае расправијава .... и наеднаш еден од нив вика
Слушајте, вака веќе не оди!Ајде да се качиме на онаа висока карпа и да скокаме-кој бог е вистински и најмоќен ќе го спаси својот верник.
И биднало! Прв скока будистов и при падов вика буда, буда, буда, буда ......како паѓа се побрзо...буда, буда......на 2 м пред падов успорува и се приземјува глатко. Следи муслиманов, си скока и ја праи истата шема алах, алах, алах, алах....... и бам се распрснува на милион парчиња.
Сеа иде редот на христијанинов скока и вика исус,исусе,исус,исусе.......за брзува....исус,исусе.....на 5 метри при крајот ја праи буда буда буда буда будабуда............
Always Be Happy But Never Satisfied!
Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 14:37
Si praka pacient pismo doma pa pisuva :
Dragi mama i tato svi smo dobro, svaki dan se kupamo a upravnik je rekao da ako budemo dobri, pustice nam i vodu .
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
Кон врв
Flossy173 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2006
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flossy173 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 21:30
Covek sretnuva edno dete i go prasuva:

C:Kako se vikas?
D:Kako tatko mi.
C:A kako se vika tatko ti?
D:Kako mene.
C:A kako se vikate dvajcata?
D:Isto.
LOLLOL
Be the best expect the worst!
Кон врв
Flossy173 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2006
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flossy173 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 21:32

P:Sto ima razlika izmegu maz i svinja?

O:Svinjata koga ke se opie ne moze da bide maz!LOLLOL
Be the best expect the worst!
Кон врв
bela Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 02.Јуни.2006
Локација: Saint Lucia
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 21:54

Slon srekava kamila i mnogu zacudeno ja prasuva:

-Auuu, dobro, zosto imas cic*i na grbot?

Kamilata go gleda zacudeno, pa mu odgovara:

-Nasol koj da mi zbori!

-Dobro, zosto ti imas k*r na glava?

Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 16:13
Zasto su Srbi prestali igrati sah?

- Kralj i Kraljica u Londonu
- Topovi na Kosovu
- Konji u Haagu
- A sahovnica u Hrvatskoj
Кон врв
FlesX Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FlesX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 18:39
  Sin go prasuva tatko mu sto e toa peder:  Sine jas i stojan zaminavme vo

zatvor i se dogovorivme edna nedela jas da bibam zena edna toj i jas bev

so bev koga dojdi red da bide stojan zena necese e toa e sine peder
ONLY THE STRONG SURVIVE
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 22:10
Shetaat dva dijamanta po plaza i komentiraat: - Breee, kolku klosari imalo ovde!
Don't wory be happy :)
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 19:19
Дедо и внук на излет во една шума.Внукот здогледува паркирана кола и се стрчува да ја види одблиску.
ДЕдото- Не оди! Таму нема што да видиш.Кола како и сите коли....
Внукот меѓутоа веќе кај колата, погледнува внатре и набрзина се враќа кај дедото велејќи разочарано - Имаш право дедо, купиле кола, а немаат пари гаќи да купат.

Селанец купил стан во градот, па му се жали на својот пријател како има голем проблем.
-Што е батка, што те мачи во новиот стан ?- прашува пријателот.
-Како што ме мачи ! Замисли, да му се сневиди, ми ставиле веце во самиот стан.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 19:20
Двајца осуденици на смрт, стојат пред водот за стрелање.Ги прашуваат за последната желба
-Јас би сакал да ми ја пуштите Лане мое од Жељко- вели првиот.
А вториот вреснува -Тогаш јас би сакал да ме убиете пред него !

Убава девојка му вели на својот додворувач
-постојат 2 места каде би сакала да ме бакнуваат!
-а кои се тие места ?-прашува додворувачот
-Сејшелски острови и Мајами!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 19:20
-госпоѓо, дали ја сакате природата?
-Да,секак.
-тоа навистина ме чуди затоа што таа гадно се поиграла со вас!

Тип и приоѓа на добра мачка во кафуле и и вели
-Извини, сакаш ли да играме маѓија?
-АУ-у, па јас не знам како  се игра таа игра?
-Одиме кај мене дома, јас ќе те онадам, а ти потоа ќе исчезнеш.

Прашале пензионер што сака повеќе- секс или Нова година?
-Нова година....одговорил тој и додал... почеста е.

LOL  LOL LOL
Кон врв
EVGENIJA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVGENIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 18:54
SI BILE DVE ZELKI I ODELE VO PUSTINA EDNO DOBRI SEDUM GODINI BARAJKI OAZA.KOGA JA NASLE OAZATA TAMAN EDNATA DA SE NAPIE VODA DRUGATA RIPNALA VRZ NEJZE I I REKLA CEKAJ DA SE VRATAM NAZAD DA ZEMAM CASA DA SE NAPIEME VODA.CEKALA ZELKAVA POKRAJ OAZAVA GODINA DVE,TRI,CETIRI PA SE TAKA DO DESET GODINI.I REKLA JAS KE PIJAM OD VODAVA PA STO SAKA NEKA BIDE,TAMAN SE POSEGNALA DA SE NAPIE I DRUGAVA ISKOCILA OD ZADNATA GRMUSKA I VIKNALA"TE FATIV KAKO PIES VODA BEZ MENE SRAM DA TI NE ME CEKAS,ZATOA SE KRIEV OVDE DA VIDAM DALI KE ME IZNEVERIS.HAHAHAHAHAHAHAHAAH 

Изменето од EVGENIJA - 29.Септември.2006 во 19:03
ZDRAVO
Кон врв
Fire Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 11:25

Sakajki da go fati sin mu deka ne odi na ucilisthe,cigan nosi doma detektor za lagi,koga doagja maliov od uchilishte,ciganov pocnuva: Sine kako na ucilisthe? PIIIIIP *prodoren zvuk*, hmm. Sine, jas koga odev na uchilishte....PIIIIP. hmmm. Sine ...PIIIIIP

no disrespect towards roma people
I`m not a mystic,my views are realistic,symplystic
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 18:07
Ulazi Perica u apoteku i već sa vrata vikne:
-Imate li kondome?
-Ne viči, mali! Stani u red i pričekaj! - prekori ga apotekarka, a kad je došao na red, pouči ga:
-Mali, kao prvo: nije lepo to glasno govoriti; kao drugo: to nije za malu decu, i kao treće: koji ti broj treba?
Istim poučnim tonom Perica joj odgovori:
-Kao prvo: nas su u školi učili da govorimo jasno i glasno; kao drugo: ne treba mi to za decu nego protiv dece, i kao treće: sestri trebaju svi brojevi, jer ide na matursku vecer!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.