IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Aнтички или словенски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Aнтички или словенски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 74>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:03
Тоа ќе мора да ги прашаш погоре споменатите археолози и антрополози, ако сакаш да го дознаеш конкретниот примерок, по име и презимеголема%20насмевка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:06
znaci , ni TI a nitu bilo koj drug sto tuka izigruva PP aparat na osnov tie " nalazi " nemate pojma kako e dojdeno do tie " nalazi " ...... a sto ako slucajno , nultiot primerok bil ne anticki Makedonec tuku nekoj ESKIM pogreban kako anticki Makedonec ? голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:09
Ако сметаш дека ти повеќе знаеш од сите тие силни имиња наведени на линкот со генетските студии од најразлични светски универзитети, слободно побиј им ја тезата, па докажи дека грешат.

ПП апарат?збунетост  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:14
jas ne smetam ... jas samo prasav ........ dali moze da mi se objasni koj e NULTIOT PRIMEROK za genetskata sporedba ....

penjavite kako PP aparat голема%20насмевка
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:19
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

jas ne smetam ... jas samo prasav ........ dali moze da mi se objasni koj e NULTIOT PRIMEROK za genetskata sporedba ....

~,,~i mene mnogu me interesira ovaa i + koj o Mk po ime i prezime bil zamorec vo toa ispituvanje oti na ovaa teritorija zivejat i Vlasi i Romi i tie i onie i Albanci ako vece se drzime do nekoi tezi mora da znaeme koj ja imal taa doblest da ja pretstavuva nacijata?
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:20
pazi sega sto velis : " слободно побиј им ја тезата, па докажи дека грешат " .... a be cirkuz rabota ..... a sto dokolku vo tie " nalazi " ne ispadnese onaka kako ni odgovara vo momentov ? togas kje im veruvase so istata silina kako sega ili kje frlase drva i kamenja kako sto sega se frlaat kon site koi ne veruvaat i baraat objasnuvanje za najobicnoto nesto .... NULTA NOSITELOT .............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:23
koga se zboruva za genetika a vo sostav na istoriski " fakti " i " vistini " , normalno e deka vo kontekst na razgovorot kje se postavat i prasanja za verodostojnosta na " naodite " i NULTA PRIMEROKOT ... ne e nosi vodata na svoja brazda taka sto kje e koristis moderatorskata funkcija ....................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:26
Originally posted by Vlad Tepesh Vlad Tepesh напиша:

~,,~i mene mnogu me interesira ovaa i + koj o Mk po ime i prezime bil zamorec vo toa ispituvanje oti na ovaa teritorija zivejat i Vlasi i Romi i tie i onie i Albanci ako vece se drzime do nekoi tezi mora da znaeme koj ja imal taa doblest da ja pretstavuva nacijata?

normalno ... zamisli deka nekoj albanec komu bile zemeni primeroci za sporedba se pretstavil kako Makedonec ... sto e i normalno poradi drzavjanstvoto koe go ima .... i ? 
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:26
Ниту малку не ја носам, ниту пак ја користам својата функција. Само кажувам дека сега за сега никој не знае да одговори, сепак тоа треба некој со соодветно знаење да го прашаш. Најдобро директно едно електронско писмо  до ИГЕНЕА да пуштиш!голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:28

pazi sega sto velis : " слободно побиј им ја тезата, па докажи дека грешат " .... a be cirkuz rabota ..... a sto dokolku vo tie " nalazi " ne ispadnese onaka kako ni odgovara vo momentov ? togas kje im veruvase so istata silina kako sega ili kje frlase drva i kamenja kako sto sega se frlaat kon site koi ne veruvaat i baraat objasnuvanje za najobicnoto nesto .... NULTA NOSITELOT .............

Ќе им верував!!!
Јас верувам на научни докази и стручно елаборирани теории, а не на рекла-казала.
И тогаш ќе им верував, затоа што јас не тргнувам од “onaka kako ni odgovara vo momentov“ туку од мојата лична желба за запознавање со сите делови од мојата историја.
И ќе прифатев, нормално, без да плукам по словенското во мене, како што вие плукате и го негирате она другото.

Јас прифаќам она што науката го вели за мене, НЕ ОНА ШТО МИ ОДГОВАРА.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:33
NEMAŠE da im veruvas ....  i nemoj te molam da se objasnuvame koga i samata dobro znaes deka ne e taka kako velis  ............ a jas i ponataka cekam odgovor na moeto prasanje i te molam da ne e nasocuvame diskusijata OFF TOPIK ... DANKE голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:37
Знаеш што, премногу си дозволуваш да судиш и да даваш мислења за останатите, па дури и да определуваш кој што мисли или ќе мисли.
Сепак е премногу!
Јас најдобро си знам за мене, како и ти за тебе.

А на твоето прашање ти беше неколкупати одговорено, друга работа е ако не сакаш да видиш или да го побараш таму кај што е место.
Како што ти кажа и Македон Алекс, прати едно писмо до Игенеа, тие најдобро ќе ти објаснат.
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:37
Abe koj pluka be po Antickite narodi naprotiv tie se za pocit i za izucuvanje na odredena kultura vo odredeno vreme no nikako ne se miram so faktot deka sme vo posilna vrska so Anticki otkolku Slavjanski narod, pa pogledne te se vo ogledalo ako ne ste educirani ili makar vo vir nekoj kaj sto mocaat babi
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:40
nitu plukam nitu sudam ... i nema sto da prakjam pisma koga i tuka na ovoj forum onie koi se sigurni vo tie tvrdenja treba da mi objasnat od kade tolkava sigurnost vo niv голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 21.Јуни.2009 во 16:41
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.