![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 115> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne mi e jasno..zasto vo se morame da barame nekakva smisla,zasto zivotot voopsto mora da ima nekakva smisla
![]() Изменето од Makijaveli - 16.Јуни.2008 во 10:25 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
zivotot e avantura od koja nikoj ne izlegol ziv...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ima logika,..ova nad mene,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nesto sto go posakuvame so celoto svoe bitie.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Drustvo so ogranicena odgovornost za uvoz - izvoz na golemo i malo " Anus "
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
izgleda e trudenje da primish sho najmalku shamari
Изменето од anakin - 17.Јуни.2008 во 10:53 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da ...na krajot..."otidesh" so nasmevka na liceto
se drugo...nema smisla |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Доаѓаме во животов и си одиме од него со солзи. Во меѓувреме можеме да експериментираме и со други работи
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
..........pesna imam, za da imam so da peam
ogin imam, toj tuka da me gree nekolku sonovi vo nokjite jas imam da gi sonuvam deka imam pricina da tuka ziveam................................................. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да си ги оствариш соништата...
само прво треба да се разбудиш... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga si roden da butas, da ne ti go butnat
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da ne dozvolis da stanes pameten i da go vidis celoto "gjubre"na svetov,ako sakas posrekjno da zivees.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Da sfatis navreme deka ne si statist tuku glavna uloga vo sopstveniot zivot (toa filmski kazano
![]() |
|
![]() |
|
Jas bi sakala da ja otkrijam enigmata-koj e reziserot
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |