|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 56> |
Автор | ||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imeto nikoj ne moze da mi go zeme,nikoj ne moze da mi ja smeni mojata DNK...sega e vreme za pravilni,i razumni potezi...a ne za sredenovekoven lokal-patriotizam i lupanje vo gradi koj e pogolem Makedonec
Jas sum fino lepo za kompromis so Grcite,ke si vlezeme vo NATO i EU...i ondak fino lepo posle 2 godini site na referendum za smena na imeto od kakvo i da e , povtorno vo Republika Makedonija Sto ni mozat?..Veke ke bideme vo EU i NATO...da ne mozat da ne izbrkaat? sah-mat Изменето од moira - 13.Мај.2008 во 00:28 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocigledno deka od golemive makedonci sto gi citam na temava posebno samo imeto i go imaat...nemaat so sto izgleda drugo da pokazat od makedonstina i peltecat li pecltecat kolku iamto bilo vazno, a ne daj boze ako se pripuka pa nema eden da ostane..imeto e se sto imame ocigledno se drugo e nevraboteno i pod stecaj
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno ime imame za nego gineme,pod isto sonce se budime
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
of mori majko .....ti kolku sto ja razbiras diplomatijata i politikata, otidovme u k...c....da ne ti e nekoj od partiskive ideolozi drugar, pa ja otkrivte kako vika Evropa...aj objasni mi na sto ja temelis mislava... |
||
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo kazi mi na koja "misla" mislis...a potoa ke ti kazam koj mi e drugar |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na taa tvoja genijalna ideja....vakva ideja moze da mu tekne samo na nekoj nov vmrovec so direktno ucestvo vo vlasta...od ovie novive mladive koi itaat kon preporod na drzavava....gluposti li gluposti....i so vikas makijaveli....smeni go imeto i op referendum i tolku....bravos... |
||
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се обракам до Павлин бидејки постојано пишува на темата, но повекето коментари претставуваат критика на постовите од останатите членови на форумот, а негова анализа или мислење за решението во врска со спорот кој Грција го има со нас околу Името сеуште немаме прочитано. Сметам и верувам дека и останатите членови ке се согласат со мене, бидејки пишува на темава а како што може да се забележи и самиот ја има отворено, ред би било да го слушнеме и неговото лично мислење. Благодарам |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сезнајкото..по се изгледа фатил џаде!!!!
Или ...некаде на Бихаќка.... (ни) го спрема „одговорот„???
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИМЕТО Е СЕ ШТО ИМАМЕ...
ИМЕТО НАШЕ Е ВЕКОВНО... ИМЕТО Е НЕШТО ШТО ГО ОДЛИКУВА И ОБЕЛЕЖУВА ЕДЕН НАРОД... ИМЕТО НАШЕ Е СВЕТО...ИМЕТО НАШЕ Е ВЕКОВНО..ИМЕТО НАШЕ И КЕ ОСТАНЕ КАКВО ШТО СИ Е.... ИМЕТО НАШЕ Е МАКЕДОНИЈА... СО НАШЕТО ИМЕ МАКЕДОНИЈА КЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО НАТО И ЕУ... |
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јавна опомена до nenno: ПРЕСТАНИ ДА НАВРЕДУВАШ И ПОЧИТУВАЈ ГИ ПРАВИЛАТА НА ПОДФОРУМООТ ПОЛИТИКА!!! Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 00:14 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blaze si vi ,...so imeto,..!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=moira]
Се обракам до Павлин бидејки постојано пишува на темата, но повекето коментари претставуваат критика на постовите од останатите членови на форумот, а негова анализа или мислење за решението во врска со спорот кој Грција го има со нас околу Името сеуште немаме прочитано. Сметам и верувам дека и останатите членови ке се согласат со мене, бидејки пишува на темава а како што може да се забележи и самиот ја има отворено, ред би било да го слушнеме и неговото лично мислење. Благодарам за прашањето...демек дсега моирче ќе извлече од мене стварно некое невидено мислење...фала ама нели гледате дека името нема да се смени...јас ли треба да ви кажам дека ние немаме ниту желба ниту идеја за промена на името...е сега посебно за моирче која е задолжена за овој дел од форумот би ја прашал дали ако не го седиме прашањето со името ќе има што да постира или нема зашто единствено што ќе ни остане од државава е ИМЕТО...жалам ама јас нема да гинам за некоја будала која нема идеја што да прави со името а посебно со државава...моирче форумов ти се претвори во партиски комитет на една или друга партија |
||
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |