|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 100> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди
знаеш што е најлошо? Да те гризе совеста, е така да знаеш. Од сите можеш да се скриеш и да побегнеш, ама од себе и совеста - НЕ! Ме гризе...длабоко...ми шепоти: Виновна си, зошто го издрдоре тоа што не требаше да го издрдориш??? Сега совеста не ми е чиста. Ај можеби ќе се смилува совеста да не ме јаде толку деновиве, за ништо друго, да не ми ја уништи матурската! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
мислев дека се помина... Но не било така... Кога ја гледам само спомени ми се вракаат... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
80% од бубуљиците ми исчезнаа. Сеа само ја имам таа на челото и на образот! Јес! Mission completed! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Денов ми беше супер. Хаха, само што се вратив од работа, важна ми се јавува да сме шетнеле надвор, убаво било времето. И ајде шетнавме. Сега се вративме. За вечер дали ќе шетаме незнам. А незнам ни дали ќе одам, изморена сум. И вчера вака ми направија. Само што се вратив од работа, ми се јавува Дац. А кога јас ќе одмарам? Идивиди си ми го видел ли ЧакНорис на форумов? Прееска го прашувам зошто неиде, ми вели го мрзело. Знам знам, фејсбук го прави своето. Јас да ти кажам отворив фејсбук и после тоа не го отворив така речи. Ник ми вика ти како да немаш нет. Па подобро ќе си кажам свое мислење на форум, ќе започнам дискусија, отколку да ставам лајк на фејсбук. И оваа важнава се измени. По цел ден или на фејсбук или на чет. Ја нема на форумите. И викам, ај ма ела ќе дискутираме за политика. Тука Дац одма ги чули ушите. Жими се, родени политичари се. За на работа што да ти кажувам. Работа и љубов во едно. Компјутерите се мојата љубов. Што да ти кажам друго. Многу топло надвор. Ама ако, ми се допаѓа. Поарно сонце, него дожд. Туку, како вика цајканот - кој ќе чисти снег до колена на 40 степени Ајде поздрави ги сите твои членови од мене Одам јас да напишам нешто низ темите, јбг ќе ме трпиш и ќе прашаш дали имам уште постови да напишам Изменето од computer - 14.Мај.2010 во 18:48 |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Идивиди
денев почна добро,ама лошо заврши...се прашувам до кога вака |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
прекрасно си поминав на роденден... И баш денес успеав да сватам како стојат работите... Лошооо... Ама ич повеќе не ме интересира... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Чудно ама баш и реално е како може за 5 минути, животот да ти се смени. Како може толку брзо да изгубиш некој толку драг, мил, топол човек, кој те израснал, кој ти ги кажувал и најпоучните и најглупите и на излажираните приказни и стории, колку само брзо да те заспие... кој те поддржувал во се што си правел, во се што си мислел дека ќе успееш, кој ти давал совети и критики, кој те бодрел во најтешки моменти, кој секогаш бил на твоја страна, макар и да не си во право... тој човек кој прв ти рекол: - малце повеќе треба да внимаваш на текстурата! ... човек кој те научил да танцуваш валцер, за еден ден “дечковците со тебе да сакаат да играат“, човекот кој ти викал дека си најубава на свет и внатрешно и надворешно, кој ти викал дека од сите внуки ти си му најпосебна бидејќи си прво дете во фамилија, дека за него си совршена, дека премногу те сака. Тешко е. И не ми е гајле, ама баш ич не ме боли дали некој ме гледа док плачам, ич не ми е гајле, кога он не е тука... Можда не требаше вака да искочи... или требаше? Небитно... Тоа е. Само едно не ми е јасно... зошто кога знаев дека набргу вакво нешто ќе се случи... зошто боли толку? I'll never figure that out... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Didi, seta e naredena...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
мислев помина...ама не...тешко ќе помине оваа рана уште потешко болката |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
ти текнува првпат ко се сретнавме на панаѓур??? Јас тогаш јадев франуски цендвичччч.... Изменето од Omar - 16.Мај.2010 во 02:38 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Да ја чекам да се освести , или да најдам некоја ‘освестена‘... Да ги поправам грешките , или да ги засенам со некои добри дела??? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги идивиди
се чудам...сите фраери у пм |
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi... zaboravi li trajco oti toa bese SAEM...za bambus |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
колку беше дарежлив на тој САЕМ... Ми купи сендвич со 4 плескавици... Знам дека ти падна жал, ушите ми се скрозираа како тоалет папир ми беа... |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |