|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е верно.Идивиди и Каjгана немат ништо општо.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аjjj..веке сум била гласала...ама ништо..ке кажам пак..ИДИВИДИ..иди види..иди види...иди види...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИИДИВИДИ
toj mi e vtor (virtuelen) dom... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IDIVIDI NAJDOBAR, TRIPATI URA ZA IDIVIDI
URAAAAAAA,URAAAAAAAAAA,URAAAAAAAAAA |
|
House
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мислам дека форумот на Кајгана,дефинитвно одскокнува.. има највеке активни членови,најдобар дизајн.. така да ако треба да бирам го бирам него..
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pristrasna e anketava i ne ja zemam za validna
Изменето од Sunny - 03.Ноември.2009 во 00:44 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зш така мило? Другите форуми се “ДЕЦКА РАБОТА“... п.с. Јас пишувам само тука - демек - ИДИВИДИ!!! |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
islam nur
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.islamski-centar.org
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според мене е makpcworld секако дека и овој е добар
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден пост од тебе и он е реклама на етнически саjт......!!!!!!!!
|
|
-Niki-
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верно е! Што на пример немат ништо општо? Изменето од -Niki- - 19.Ноември.2009 во 17:10 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Идивиди се е подредено и знаш кое каде да го барааш ,а во Каjгана е мешавина.
|
|
-Niki-
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море не само што е мешавина, тамо што има еден ник Acid и тој им е главен но да знаеш колку е дрзок, арогантен и егоистичен. Ако некој каже нешро (било што) но на него не му се свиѓа одма ке тресне некоја зелена и + на тоа ако му вратиш одма следува бан или закана за бан која вика "Ке те преместиме на иди види" Е ова нели е навреда. + ако некој има на тој форум да пази, да не збори ништо против ОнНет односно Оне, не знам но ако се спомне нешто против нив одма побеснува. Дали има бесплатен хостинг за неговиот сајт од Оннет или што е не знам.
Изменето од -Niki- - 19.Ноември.2009 во 17:27 |
|
Ja поддржувам кампањата АБОРТУСОТ Е УБИСТВО и така треба да се третира. Вистинските жени не абортираат
www.abortionNO.org |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IDIVIDI
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |