IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 32>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 00:35
stvarno previshe zborish !изненадување....ednostavno si ima i drugo da pravi otkolku samo da visi tuka  , pa zatoa i otishla,...a, ako pamtam dobro,..duri i te pofali za muabetot,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
KastuS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2010
Локација: Macedonia
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 02:07
знам знам ... мала шала немам лоша намера. РИМСКО ПИВО ЗА СИТЕ !!!
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 02:09
и мене ми се допаднаа теориските разглоби ... не сум злобен верувај.... знам да се најдам кога треба
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 14:23
Originally posted by brza brza напиша:

stvarno previshe zborish !изненадување....ednostavno si ima i drugo da pravi otkolku samo da visi tuka  , pa zatoa i otishla,...a, ako pamtam dobro,..duri i te pofali za muabetot,...

Полека ...ке не научи што цвеке сме денамигнување
харистоголемо%20гушкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 14:26
Originally posted by KastuS KastuS напиша:

аха ... значи и стана досаден муабетот и реши да си посвети малку време ... е да зарем сите не сме биле во слична ситуација ... затоа не сконтав, ... ма нема везе СИТЕ СМЕ РАСЕАНИ ПОНЕКОГАШ (барем си признавам)

Пу пу скраја било, мене да ми стане досаден муабетот за образование и образовните фалинки и убаини.збунетост
Е професори...професори..не брзајте со заклучоцинамигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 16:35
кога се работи за форум ... па и квалитетни разглабања ... неможе да стане збор за брзање. Кога тогаш пак ке се наврати човек.

останатото (во мојата реплика) беше само шала, знам дека кога се споделуваат ставови и мислења нема ништо досадно, ... се е тоа доблест и привилегија
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 16:52
pochivajte vo...mir!тага

...ete ...toa.намигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 17:09
Ти на брз начин (по кратка постапка) ги погреба .... ако, така треба, секој својот став да го каже ... ОД ЌУТЕНКАТА НИКОЈ АИР НЕ ВИДЕЛ ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 19:07
pak brza ovoj !изненадување...a , i samiot reche deka toj ne bil,...jas!намигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 23:27
Originally posted by brza brza напиша:

pak brza ovoj !изненадување...a , i samiot reche deka toj ne bil,...jas!намигнување

Па нормално дека јас не сум ти ... туку јас сум ЈАС !!! и нема друг ЈАС ... и сега кога јас казувам дека сум јас а не ти, ти треба да сватиш дека ти не си јас а јас не сум ти .... ....
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 10:56
јас не коментирам ништо за претходните постови, зашто не сум упатена во ситуацијата доволно.само сакам да кажам неколку работи на моите професори:
1,професорке по физичко, не дека и јас, ама сите ве мразат!!!и со тие 31-32 години стаж што цело време ги спомнувате, сепак не сте сфатиле дека на одличен ученик, за инат и кец да му стаите пак не ви вреди зашто повторно на крај на година ќе си бидам со сите петки...
2,професорке по математика, аман земете учебник и за овој распуст научете нешто.дури и јас знам подобро да објаснам нов материјал шо прв пат го гледам, од вас...
3,професорке по географија, за разлика од двеве претходни професорки, шо знам дека сите ги мразат вклучувајќи ме и мене, вие не сте толку лоша ама сте тоолку глупа!!!и за во иднина, во ниеден океан нема пирати, туку пирани, а кога ќе кажете не сум ни слепа, ни ќора, ми доаѓа да ви кажам, е не сте бе професорке, глупа сте!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:03
"и за во иднина, во ниеден океан нема пирати, туку пирани,"изненадување

...paa, za volja na vistinata,..  vo okeanot nema ni pirani !....toa se rechni,..ripchinja!

sharmantna zensko !намигнување
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:20
целата поента беше во пиратите, шармантен/шармантна...појма неам дали има пирани или не, некој на час рече дека имало пирани, а професорицава рече-да, да таму има пирати!!!

Изменето од Charmedgirl18 - 08.Јуни.2010 во 11:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:22
ahaда...se zaebavala sigurno vashata uchitelka!голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,295 секунди.