|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 32> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno previshe zborish !....ednostavno si ima i drugo da pravi otkolku samo da visi tuka , pa zatoa i otishla,...a, ako pamtam dobro,..duri i te pofali za muabetot,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
KastuS
Група Регистриран: 01.Јуни.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам знам ... мала шала немам лоша намера. РИМСКО ПИВО ЗА СИТЕ !!!
|
|
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
|
|
KastuS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене ми се допаднаа теориските разглоби ... не сум злобен верувај.... знам да се најдам кога треба
|
|
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека ...ке не научи што цвеке сме де харисто |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пу пу скраја било, мене да ми стане досаден муабетот за образование и образовните фалинки и убаини. Е професори...професори..не брзајте со заклучоци |
|
KastuS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога се работи за форум ... па и квалитетни разглабања ... неможе да стане збор за брзање. Кога тогаш пак ке се наврати човек.
останатото (во мојата реплика) беше само шала, знам дека кога се споделуваат ставови и мислења нема ништо досадно, ... се е тоа доблест и привилегија |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pochivajte vo...mir!
...ete ...toa. |
|
|
KastuS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти на брз начин (по кратка постапка) ги погреба .... ако, така треба, секој својот став да го каже ... ОД ЌУТЕНКАТА НИКОЈ АИР НЕ ВИДЕЛ ...
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak brza ovoj !...a , i samiot reche deka toj ne bil,...jas!
|
|
|
KastuS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално дека јас не сум ти ... туку јас сум ЈАС !!! и нема друг ЈАС ... и сега кога јас казувам дека сум јас а не ти, ти треба да сватиш дека ти не си јас а јас не сум ти .... .... |
|
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не коментирам ништо за претходните постови, зашто не сум упатена во ситуацијата доволно.само сакам да кажам неколку работи на моите професори:
1,професорке по физичко, не дека и јас, ама сите ве мразат!!!и со тие 31-32 години стаж што цело време ги спомнувате, сепак не сте сфатиле дека на одличен ученик, за инат и кец да му стаите пак не ви вреди зашто повторно на крај на година ќе си бидам со сите петки... 2,професорке по математика, аман земете учебник и за овој распуст научете нешто.дури и јас знам подобро да објаснам нов материјал шо прв пат го гледам, од вас... 3,професорке по географија, за разлика од двеве претходни професорки, шо знам дека сите ги мразат вклучувајќи ме и мене, вие не сте толку лоша ама сте тоолку глупа!!!и за во иднина, во ниеден океан нема пирати, туку пирани, а кога ќе кажете не сум ни слепа, ни ќора, ми доаѓа да ви кажам, е не сте бе професорке, глупа сте!!! |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"и за во иднина, во ниеден океан нема пирати, туку пирани,"
...paa, za volja na vistinata,.. vo okeanot nema ni pirani !....toa se rechni,..ripchinja! sharmantna zensko ! |
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
целата поента беше во пиратите, шармантен/шармантна...појма неам дали има пирани или не, некој на час рече дека имало пирани, а професорицава рече-да, да таму има пирати!!!
Изменето од Charmedgirl18 - 08.Јуни.2010 во 11:21 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha...se zaebavala sigurno vashata uchitelka!
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |