![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 122> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ochigledno pogreshen...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Abe dobro pogresen.......ama pozitiven ili negativen?
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...pozitiven...sekako...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Значи ти си имала погрешен позитивен впечаток за мене.......а сега имаш вистински негативен впечаток? Така ли е?
|
|
![]() |
|
...znaev deka taka ke me razberes...ne e taka...pogreshen vpecatok se odnesuva na ona kazhanoto deka znaesh da iznenadish...negativno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Абе јас знам да изненадам.....ама позитивно. |
|
![]() |
|
...vikash...?
![]() |
|
![]() |
|
Сакам да прашам....зошто два пати ми ја бришат темата?
Најубава форумџика ја избришааа, сега и најгрда форумџика и таа два пати ја снема...... |
|
![]() |
|
Да се поправам и трет пат ја снема. Зошто?
Епа како очекувате после ова да не си играм к*рташак со вас. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ednas ti bese kazano vo vrska so temite, a ti vodis inaet...Cetvrti pat nema samo da ja izbrisam temata tuku i tebe ke te pratam da odmoris
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....sto bese loso vo tie temi napisano?koj od sto se plasi?koga si igrate so nekogo ubavo e,a vaka oddaleku se pazite!ne e ferski.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Temi vo koisto se omalovazuva nekoj clen ne se dozvoleni...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..brisete postovi,a ne temi...!i mene mi smetaat nekoi temi pa si stojat so meseci....!takva tema treba da postoi..!ako ne odime vo kako gi zamisluvame forumdjiite ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Јас сам ќе се одморам не ти го правам тоа задоволство ти да ме пратиш на одмор. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |