|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 237238239240241 295> |
Автор | ||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледано од Софија да, ама гледано од Пловдив, Касково, Станке Димтров, Велинград, Свиленград, Пазарџик, Крџали Македонија е запад. Во тој случај Србија и Белград, однсоно таму каде што е печатена споменатата книга во мојот потпис, се на северозапад, нели?! Во принцип, Македонија е запад за Бугарија. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledano od Vidin ste na jug
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Крај нема ова... исток-запад |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми е јасно , како истокот станува запад ? ..... ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veke minavme na sever jug be |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јаааа
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do kaj e da be so osporuvaneto? |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dejvid Koperfild ima - nema se e laga se e izmama ama e drago da ja gledash kaj e istok a kaj e zapad od kaj izgreva sonceto i dali ova e sonce misterija Изменето од Анастеа - 24.Септември.2010 во 01:34 |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И Тито бил како Дејвид. Лажел, ама убаво лажел, па народот му верувал. Некои уште му веруваат. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fool me one - shame on you
fool me twice - shame on me |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Македонија изгрева сонцето на исток, што ќе рече доаѓа од Бугарија. Значи ако не и се раздени на Бугарија нема да и се раздени ни на Македонија |
||
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си го припишувај како неуспех. Многу луѓе биле повеќе пати излажани, ама ако лагата е убава, шарена, тогаш полесно се поднесува. |
||
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti go reche |
||
Внеси реплика | страница <1 237238239240241 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |