|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 235236237238239 240> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто сте толку загрижени, соседу? - го запрашал келнерот својот редовен гостин.
- И ти би бил ако твојот син и направи дете на куќната помошничка! - Не се сомневам, но колку што знам, вашиот син има само 5 години... - Да, но знаеше со игла да ми ги издупи сите кондоми што ги нашол дома! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Оделе една колонија мрави низ шума и нашле еден заспан слон. Си рекле дека не е жив па решиле да го јадат... Тргнале сите по дрва за да го зготват и ја оставиле мравката Душица да го чува слонот. Но кога заминале слонот се разбудил и заминал... Кога се вратиле мравите, диеле дека го нема слонот и ја прашуваат Душица:
- Кај е слонот Душице? - Замина... - Не лажи Душице, мрсна си околу устата.... |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Сине слушам се дрогираш!
-Не бе тато, од кај ти е тоа? -Една птичка ми кажа. -Ти зборуваш со птички и после ја се дрогирам, а?! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашале професорот:
- Што е љубов? - Не ја знам таа лекција. Го прашале таксистот: - Што е љубов? - Не сум слушнал за таа улица. Го прашале детето: - Што е љубов? - Не ја знам таа игра. Го прашале лудиот? - Што е љубов? - Она што ме направи ваков. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Келнер, ве молам сменете ми го јадењето!
- Зошто, што му фали? - Пред 10 минути го сликав и го ставив на фејсбук и уште немам ниеден лајк. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во амбуланта..
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се буди Цветко после пијана вечер и вика:
- Ааааа! Крокодил!!! Девојката: -Каде?! Цветко: -Ааааа, па уште и зборува !!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ученикот влегува 30 минути по почетокот на часот. Професорот го прашува:
- Зошто доцниш? - За учење никогаш не е доцна професоре - одговара ученикот. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- A слушате ли гласови?
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сељак у дискотека :
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Снаа оди кај свекрвата на гости:
- Стави ми една ракија. - Ти во ред ли си? - Ќе ти дадам 100 денари! Свекравата и ставила ракија. - Стави ми уште една ракија! - Ги помина сите граници! - Еве ти 500 денари! Свекрвата ги зела парите и и ставила уште една ракија. - А да испиеме по една ракија заедно? Ќе ти дадам уште 500 денари. Свекрвата се согласила и испиле по една ракија. - А да ти удрам еден шамар? - Ти не си во ред?!?! - Ќе ти дадам 1000 денари! Свекрвата се согласила и снаата и удрила еден силен шамар. Во тој момент на снаата и ѕвони телефонот. И се јавува маж и и ја прашува: - Драга и ја даде ли пензијата на мајка ми? - Да, да сега и ја давам… |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од LiDivio - 18.Декември.2013 во 12:41 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Baba Rada?
- Povelete, vo emisija ste! - Zosto ne vleguvame vo EU? - Caj od zalna vrba! |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитаја га Mујо прирачник„ КАКО ДА БИДНЕШ ГАЗДА ДОМА“ и одма на Фату ву кажаја: - Вечер за вечеру ке направиш ќебапчиња, после ке ме избањаш у каду, па ќе си ги измиеш зуби, ќе ми завршиш работу у кревет, и ... погоди сабајле кој ќе ме облече?
Фата: - Погребално, п**ка ти мајчина! |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 235236237238239 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |