|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 234235236237238 295> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ццц,,ниедна вест толку не ми го разубави денот ко оваа за Карла дел Понте
Независна истрага против Карла дел Понте и уште двајца други обвинители на судот во Хаг » |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Демантирана е Радоста кратко ми траеше. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za tolku da ti se razubavuva denot,..pa, gi zaboravash site onie sekojdnevni seriozni zaebancii koishto sopstvenata drzava ti gi prireduva? ...mene bi mi se razubavil denot,.. ,...na sekoja vest ,...deka nekoj "golem" lajnar,..odapnal ,..bez razlika kako... .,...pa i nivni najbliski... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Богами ...мене ме загрижува...што останатите не ги загрижува...тоа што се им приредува државата...Или можеме да издржиме повеќе одтколку што тие можат дане за**аваат....
Навистина...лут сум ...што некако розевото ќе се инсталира ко чип во мозоците...ќе имаме мизерија во розово...
Инаку...пред избори ...колку сакате приказни за расубавување на денот...само приказни....и...бајки.... Изменето од Анастеа - 03.Септември.2010 во 18:22 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hej Anastea kade si odamna te nemam videno |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука сум јас, тебе те нема... и нема како да ме видиш. |
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogash se chudam dali razbirash kakov paradoks e kombinacijata ot tvoite mislenija i potpisot ti? Otdelno se ushte go mislam kako Bugarija e Ruski interes na ISTOK koga Bugarija e na ZAPAD od Rusija no bidejki Knigata e od Beograd koj e na ZAPAD od Bugarija mi teknuva edna ideja zashto Ignatiev e "kazal" "NA ISTOK" |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој да се замараш, за тебе тоа е виша математика, anyway. Уште помалку очекувам да дадеш издржан коментар или реплика. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas normalno ochakuvam da kazesh deka ne ochekuvash |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да Бе и Платеник, тука слободно продолжете, на другата тема да не видам офтопик препукувања. |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve konechno me razbra deka se razbira deka nema se zamaram oti ova za mene e visha matematika |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Да бе
Не може да се збори генерално ни за едните ни за другите- иако Бугарија “одамна е на запад“ некои Бугари си ги задржаа манирите “од исток“ и обратно, многумина од овој дел на Европа се уште на “исток“ ама со своите манири се на “запад“. |
||
Внеси реплика | страница <1 234235236237238 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |