|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 233234235236237 240> |
Автор | |
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите возат свој точак, само Неда Украден
Сите ја сакаат планетата Земја, само Бруно Марс Сите жени се змии, само Дара Бубамара Сите се интересни, само Биба Додева Сите се татковци, само Едо Мајка Сите досадуваат само понекогаш, само Бени Нонстоп Сите жешки, само Бин Ладен |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо си иде од работа и Мара му вика: -Еее, му кажа ли на шефот, дека двајца не можат да живеат од ваа мизерна плата? -Му кажа. -И, шо вика он? -Да те оставам... |
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец прашува професор по логика што е тоа логика. Професорот му вели:
- Имаш аквариум? - Да - Епа ако имаш аквариум ги сакаш рибите, значи ги сакаш животните, што значи дека не би повредил живо суштество, што значи дека ги сакаш луѓето, што значи дека си комуникативен, што значи дека ти оди муабетот со жените, што значи дека лесно ги заведуваш, што значи дека не си педер. Ете тоа е логика После полицаецот оди во станицата и му вели на еден колега - Колега, научив што е логика - Е што е? - Имаш аквариум? - Не - Аууу, колега, па ти си бил педер бре... |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шета некој дечко по продавници и гледа на еден излог многу убави часовници. Влегува внатре, па прашува:
- Колку ви е часовников овде? - Извини дечко, не продавам часовници. - Туку? - Правам сунет. - Па, што си ги ставил сите овие часовници на излог? - А што да ставам? |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашува Игорче мајка си:
- Мамо како дојдов јас на свет? - Штркот те донесе. - А ти и тато? - И нас штркот не донесе. - А дедо и баба? - И нив бе сине исто. - Сега гледам зашто сме досадна фамилија. Не сме имале секс 100 години. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Господ на жените им дал две усти:
- Едната да зборува глупости, другата за да и ги простуваат глупостите! |
|
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одеднаш мажот влетува во кујната: Пазии!
Стави уште малку зејтин. Неееее! ПРЕМНОГУ ГИ ПРЖИШ! Сврти ги! СЕГА СВРТИ ГИ! Треба уште зејтин! Леле женооооо! Каде ќе најдеме уште ЗЕЈТИН?!! ЌЕ СЕ ЗАЛЕПАТ! Пази женоооооо!! Пази. Ти реков да пазиш! Никогаш не ме слушаш додека готвиш! Никогаш! Сврти ги! Побрзај! Да не си луда!? Дали тотално си полудела??!! Немој да заборавиш да ги посолиш!! Знаеш дека секогаш забораваш да ги посолиш!!!! ПОСОЛИ!! ПОСОЛИ!!! ПОСОЛИИ!!!!! ПОСОЛИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!! Жената го гледа зачудено: Што ти е будало? Мислиш дека не знам да испржам јајца?! Мажот мирно одговара: Не, само сакав да ти покажам како ми е мене кога возам! |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
SVOJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан:
Љубов моја, Ако спиеш, прати ми го твојот сон, Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка, Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. …Те Сакам! Дечкото одговара: Љубов моја, Серам…. Што да ти пратам??? |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди зајко до кај еден автомеханичар и му вели:
-Дај ми сокче од морковче Овај му одговара: -Не продам сокчина јас, автомеханичар сум Идниот ден зајко пак оди таму и му бара сокче од морковче. Автомеханичарот му вели: -Не продам сокчина јас и ако дојдиш уште еднаш ќе те закојам со шајки на ѕид Идниот ден пак дошол и му побарал и автомеханичарот го заковал на ѕид. Стоеќи така зајко здогледал слика од Шакира закачена со шајки на ѕид. И зајко рекол: -Ех, Шакира, и ти си брала сокче од морковче?... |
|
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се карат Блажо и Мара, и Блажо и вика:
---Не се занесујте ногу воа жен'те, шо трчиме по вас, и по топката трчиме, ама на крајот че а шутниме...... ---А ви мажјата, не си ласкате каа ви викаме дека сме заљубени у вас, и у чејлите се заљубујме, ама купујме уште 3-4 пара, за секој случај..... |
|
I just wanna feel real love.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехеее и во мое време (иако не сум престар) беше истиот виц само со слика од Тито, а не од Шакира. Замислите да беше вицот со сликата од Грујо??? Изменето од LiDivio - 02.Јули.2013 во 10:56 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе батка кај на одмор ?
|
|
SVOJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и вика на Фата:
- Фато, ако ја решиш загаткава ќе падне секс. Значи, што е тоа има четри нозе, опашка, мјаука и пие млеко. - Крокодил, вика Фата. - Аааа, Фато, што змија си тии, секогаш погодуваш!...:)) |
|
|
|
SVOJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перо нацртаја за прв пут слику и фалија се на другари. Едн га прашуе:
Како се вика слика? Па вика се Трајче у Немачку! А која е овај гола жена на слику? Стојна! А овој до њума гол човек е ваљда Трајче? Не тој е Столе! Па добро куде е туј Трајче у овуј слику? Па у Немачку е! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 233234235236237 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |