![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 231232233234235 277> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Дете паѓа на улица: |
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
На час:
- 2+2=4. За домашна: - 4*2=8. На тест: - Марко има две јаболка едното го јаде, а едното му го дава на другарот, пресметај ја масата на сонцето. ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
|
Јована. ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Телевизија:прво име и презиме само ќе ве молам.
Човекот:Омер Сулиманов село Бучим, Радовишка општина Радовиш, Омер Сулиманов село Бучим. Е, јас таа место Падарица се вика место, у стока чувам, тава место паша шо има премин се изорано вода поил нема на мене сос триста грла дека да одам јас. Доваѓат полицајци не зимат на мерка. Имам пријаван кај полицајци у Радовиш двајс пати.Одам кај полицајци и полицајци викат на мене двајсчетири саат ЈОК да бидеш од тука. Има шес години, еднаш Јусин негов брат на Меемед минал сос говеда сос сре чели чели имам гове... тамо имам кокошки, се имам тамо. И копите чели бутнаа тогај говедата, Јусин тепал жената. Арно ама јас тогај ојдеме на судо ние, ај моли, остаимо. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-google translate:
![]() ... ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
битолчани имаат 2 гимназии (горна гимназија и долна гимназија.. .така ги викаат)
И ја прашам една колешка : кај имаш ти учено средно... и таа ми вика : ВО ДОЛНАТА.... ја сио... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
http://www.youtube.com/watch?v=qAXNhye9NAQ
Изменето од zabegan - 31.Јануари.2013 во 18:29 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Македонски борач треба да се бори со грчки на олимпијада. Пред да влезат во рингот, тренерот му дава совети како да го победи, но знае и самиот дека ќе биде тешко, бидејќи гркот е доста добар. Борбата почнува, и нашиот борач уште од првата секунда почнува да јаде ќотек. Гркот го удир, тепа, мава, треска, нокаутира... Крв прска на сите страни... Го држи под себе, во клинч, го витка, превиткува... Едно време на трнеров жал му паднало и си ги затворил очите, не можел да гледа веќе. И наеднаш слуша "Aуууу" и аплауз од сите страни. Крева поглед, што да види; гркот на земја се витка од болки, а судијата го прогласува нашиот за победник. Му честитаат сите и кога излегува од рингот, тренерот му вика: - Добро дете, што се случи, при крајот јас не можев да гледам од тага и наеднаш ти победи? - Абе знаеш, ме удра, тепа, мава... Ме исповитка, и седам таков свиткан, више готов да се онесвестам и гледам две јајца пред мене! И ги гризнав! - И? Што се деси??
- Е па не знаеш која сила човек ја добива кога ќе се гризне сам себе за јајца! |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...i na makedonski smeshki vekje,
...otrpnav . ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Некој турист прашува локален селанец:
- Имате ли тука некаква атракција за туристите? - Имаше, ама се омажи.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 231232233234235 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |