|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 295> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема офтопик?!Ондак да ги поздравам Важна и нејзиното лепо друштво од двојни никови!Мwа срце одлични сте само напред! Вие сте Македонија! Изменето од Zajcef - 17.Јуни.2010 во 18:25 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коњаникот ќе биде висок 5 метри, ќе се лее во бронза и ќе се постави на мермерен постамент со височина од 3 метри. Ќе се гради со пари од Владата. Не е познато на кој македонски војвода се мисли, односно Општината остави тој дел да биде мистерија, слично како и Општина Гази Баба која со месеци не признава дека коњаникот што ќе го постави на плоштадот во Автокоманда ќе биде на античкиот крал Филип Втори.
----------------------------------------------------------
Сакам да Ве прашам од каде е таа ваша Македонска љубов кон коњот ?
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта иде од фактот дека...сите се коњи
Шала на страна...еве.
Бидејќи сме народ кој цел живот се бори..за нешто |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babo aj ako ne ti e tesko kazuvaj i tocno vreme? Изменето од Анастеа - 29.Јуни.2010 во 23:38 |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конанеее...немаш саат внучко
Офтопик сме бре .......А Анастеа На следниот тон ќе биде......погледни во мониторот...сам ќе ти каже |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од konan - 29.Јуни.2010 во 19:49 |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки да нема зезанции,ама бидете малку поосетливи во однос на плукањето по сопствениот народ,како шо рече Кој Сум Јас.
Народот само сака подобро утре и има надеж за тоа,таа надеж која е искрена го носи кон тоа да прави грешки,но се учи на нив,тоа е доброто во случајов. Ако сакате да плукате некого,почнете од политичарите,оти тие ја доведоа оваа држава до ова дереџе,не обичниот народ. Ако не сакате и по политичарите да плукате,плукајте на себе,оставете ги другите. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па друже администраторе...
можеби е време некој да им каже на некои дека ако им се плука... нека плукаат во височина... и нека стојат во место... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ti e kako da preporacas ne mocajte sprotiv veterot . ama taka kje izpadne samo mocanje , nema da ima nikakva zabava Изменето од anakin - 17.Јули.2010 во 11:51 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време е Кој Сум Јас
Јас ве замолувам да нема повеќе плукања кон народот. Тој што сака да плука,нека почне најдобро од себе,нека ја плука сопоствената личност,неосетливост и некултура. Повелете,продолжете со дискусијата на темата. |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не мислам дека некој плука против народот туку по делови кои се испаднати од народот како што се политичарите,властитутките, партиските војници ( ова за сите важи), кои се за срам на државата па го срамат и (останатиот) народот.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах да,забавата! Ами забавата нека биде во Разно или Секс. Во второто е сигурно далеку позабавно. Таа забава во политика не донесе на местото каде што сме сега,значи лоша забава имало. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |