|
ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 90> |
Автор | ||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Испратена: 19.Октомври.2007 во 10:12 | |
ТОШЕ СЕ НАДЕВАМ ДЕКА СИ СО АНГЕЛИТЕ, НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ЗАБОРАВИМЕ ТЕБЕ И ТВОЈОТ АМГЕЛСКИ ГЛАС.
ПОЧИВАЈ ВО МИР. |
||
|
||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Испратена: 19.Октомври.2007 во 10:45 | |
Im zaviduvam na generaciite sto doprva doagaat kako i na onie sto se premnogu mali za da razberat...Samo oni ke mozat da go gledaat tvojot lik bez solzi vo ocite,samo oni ke mozat da gi slusaat tvoite pesni bez bolen krik na usnite...a i oni ke ni zaviduvaat nam na cesta da ziveeme vo Tvoeto prisustvo...Angele,ovaa bolka i praznina nemaat kraj...
|
||
Keti72
|
||
Алекса
Група Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 57 |
Испратена: 19.Октомври.2007 во 13:01 | |
Прелета над нас како светла комета, ги грееше како Сонце овие јадни македонски души, ги осветли за миг и замина во Вечноста немо да не демнеш од тишината како Сјајна Ѕвезда. ТЕ САКАМ И ВЕЧНО ЌЕ ТЕ ЧУВАМ ВО МОЈАТА ДУША,ЗОШТО ТИ СИ СИНОТ БОЖЈИ ШТО НИ ЈА ДАРУВАШЕ ЦЕЛАТА СВОЈА ЉУБОВ СО СЕТА СВОЈА ДУША,НЕСЕБИЧНО,ЧИСТО.СЕКОЈА ТВОЈА НАСМЕВКА НАМ НИ ГИ ПОЛНЕШЕ СРЦАТА И ЕНЕРГИЈАТА ШТО НИ ЈА ПРЕНЕСЕ СЕКОГАШ ЌЕ ТЕЧЕ ВО НАС.
ПОЧИВАЈ ВО МИР И ГОСПОД ДА ТИ ГО ДАРИ НАУБАВИОТ РАЈ Изменето од Алекса - 19.Октомври.2007 во 13:02 |
||
slavkas
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Испратена: 19.Октомври.2007 во 15:07 | |
Tose zagina poradi covecki faktor.Apsurdno e toa sto se misli deka gospod go zel.Zar Bog koj e poln so ljubov sperma site nas i koj ni mgo dal Tose e tolku bezmilosen pa na negovite roditeli i site negovi obozavateli da im nanese ovakva strasna bolka.
Zalosno no ne i beznadezno,sepak Tose ke zivee vo rajot na zemjata koj Bog go sprema za nas. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Испратена: 19.Октомври.2007 во 16:42 | |
Тоше загина поради човечки фактор, да, ама он загина на најбезболниот начин, спиејќи...па тоа се поретко се случува. А тоа што загинал поради некој друг не значи дека е апсурдно она што го мислиме.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
malalana1@yahoo
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 2 |
Испратена: 19.Октомври.2007 во 23:20 | |
Nije izgubila samo Makedonija,izgubila je i Srbija,jer je vas andjeo bio i nasa svetlost i nasa radost. Neka je vecna slava andjelu nasem jedinom....
|
||
Lana
|
||
kerol
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 00:15 | |
Tose, ja nemav taa cest i privilegija licno da te zapoznaam, od so tvoite pesni sekogas te cuvstvuvav prisuten vo moeto srce. no iako sega poveke te nema.....iako sega si na neboto so angelite i ottamu ne gledas site, sepak zasekogas t.e dodeka sum ziva, ke ima eden del od moeto srce samo za tebe. Vecna ti slava i pocivaj vo mir. Karolina Prilep |
||
ane_chocogirl
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 6 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 00:15 | |
cetvrti den po negovoto zaminuvawe, a jas se uste ne mozam da se smiram. Ne veruvam deka i nekogas ke uspeam vo toa. Tose, angelu nas ti blagodaram za se.Ti bese i se uste si edinstveniot koj me pravi GORDA sto sum Makedonka. Go soedini cel Balkan i cela Jugoslavija i dodeka bese ziv, a i sega koga si megu angelite. Site te sakaat za svoj, no ti si Nas,ti si Makedonce i kolku sum gorda na toa. Eden den po negovata smrt toj pocna da im pomaga na site odozgora. Ne soedini, ne napravi podobri luge koj mozat da uspeat da organiziraat nesto, i pomogna na Makedonija da ja pobedi Andora so 3:0, a sigurna sum deka i ponatamu ke ni pomaga. I toj navistina ne sakase site i seuste ne saka, zatoa zamina gore za da moze da ne gleda site odednas i da mu pomaga na sekoj sto mu e potrebna pomos. Ovaa scena na zemjata bese mala za nego zatoa otide tamu kade sto ima scena dovolno golema kako sto zasluzuva toj. BBS zgresi sto se osmeli da go sporedi nasiot TOSE so Elvis Prisli, zatoa sto Elvis bese samo “kral na rokenrolot” i nisto poveke, a nasiot TOSE ne samo sto e balkanska pop ikona, tuku e i ANGEL, koj tesko deka nekoj nekogas ke go dostigne.
Изменето од ane_chocogirl - 20.Октомври.2007 во 00:20 |
||
KosmitGirl
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 00:44 | |
Izvini ali to sto pricas nije nikako ispravno!TO je Bozja volja!On nas je stvorio i on nas uzima!"Svi smo mi Bozji i njemu se vracamo"! Njemu je tako bilo sudjeno,da umre bas tog dana...i da nije poginuo mogao se npr. zadaviti i zalogajem u toku rucka..jednostavno SUDBINA!!!I eto,delovace ce smesno ali je on ipak privilegovan..umro je mlad,nije ni osetio,sve je postigao u zivotu,bio je najbolji!!!Bog ga je uzeo kod sebe jer je bio preeevise dobar!!!Za njega je vecni zivot...jer smo mi ipak na ovom svetu zato da bismo zasluzili sto bolji vecni,pravi zivot!!
Nadam se da me shvatas... |
||
KosmitGirl
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 00:45 | |
Izvini ali to sto pricas nije nikako ispravno!TO je Bozja volja!On nas je stvorio i on nas uzima!"Svi smo mi Bozji i njemu se vracamo"! Njemu je tako bilo sudjeno,da umre bas tog dana...i da nije poginuo mogao se npr. zadaviti i zalogajem u toku rucka..jednostavno SUDBINA!!!I eto,delovace ce smesno ali je on ipak privilegovan..umro je mlad,nije ni osetio,sve je postigao u zivotu,bio je najbolji!!!Bog ga je uzeo kod sebe jer je bio preeevise dobar!!!Za njega je vecni zivot...jer smo mi ipak na ovom svetu zato da bismo zasluzili sto bolji vecni,pravi zivot!!
Nadam se da me shvatas... |
||
KosmitGirl
Испратена: 20.Октомври.2007 во 00:49 | |
Ja se izvinjavam ali mislim da vidis da ovo nije bil namenjeno tebi:):):) Mala gresa!Izvini!
|
||
stivi
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 03:53 | |
nemam zborovi za negovata smrt ne znam so da recam osven edno golemo fala za se so napravi za Makedonija nema covek so moze da kaze za nego los zbor nikogas nema da poveruvam deka go nema kako e mozno toj covek da go izgubi svojot zivot race ne mi pisuvat ne znam so da napisam za nego osven blagoradime Tose (bozji dar) pocivaj vo mir i neka te primi gospod kako so ti prilega pozdrav od cela Struga Tose vecno ke te nosime vo nasite srca i nikogas nema da se zaboravi tvoeto ime bese legenda i zamina kako legnda NEKA TI E LESNA ZEMJA ANGELU NAS
|
||
StIvI
|
||
se_zezam
Нов член Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 11:41 | |
Tose go pomesti cel region-KAKO ZEMJOTRES-od toj podatok dovolno e da se vidi kolkava e negovata golemina-sepak on BESE,E I KE SI OSTANE NAS-MAKEDONSKI NEKA POCIVA VO MIR
|
||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Испратена: 20.Октомври.2007 во 13:03 | |
tose konecno uspea da ja ubedi evropa i svetot deka mekedonija e zemja kade homoseksualcite mozat da bidat ramnopravni duri i so precedatelite a mkedonskata javnost toa go potvrdi iznesuvjci zalejne za poginatiot homoseksualec
inaku pred mnogu vreme na tie lujdze im ja otsekuvaa glavata sepak jas mislam deka koga bi se kazala vo javnost vistinata za tose za negovata seksualna orientiranost nekoi lujdze bi se odkazale od zalejneto Изменето од R-C-F - 20.Октомври.2007 во 13:07 |
||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |