![]() |
|
Дали Бугарите биле Ослободители во 1941 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 28> |
Автор | ||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Еј, еј,еј, полека........работава не ја терајте до пцуење
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Добро де добро, првпат тоа од бугар да го чујам ![]() Затоа ме зачуди ![]() |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
Буги, сори приятеле! Mission aborted, save you soul! колегите веке уредиха транспорта земи пасоши номера 13 и 45 довечера 22:22 да си на позицията за изтегляне Всички документи да се унищожат Over. ПС Имам 2 ботилки Механджиско вино - да полем ПС за Павлинчо - тва с попушването нема да стане - заборави нещо друго си намери - нещо книжка почети или шах нещо да играш Изменето од m__g__ - 01.Февруари.2008 во 14:54 |
||
![]() |
||
|
А Пиво???
![]() |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
Пиво
![]() Абе нема Мехаджийско пиво |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
![]() ![]() ![]() Штета сеуште што има луѓе кои мислат дека Буги припаѓа на едните или другите ама ке се разочараат што многу грешат ![]() |
||
![]() |
||
|
Буги - нема смисла - конспирацията е провалена
ела си дома ![]() Да - 1991 пак те разконспирираха и много труд фърлихме да ти изчистим досието - аме сега веке невозможно ела си - имаш веке години в тила на врага за пенсия си веке комрад Изменето од m__g__ - 01.Февруари.2008 во 14:59 |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Дома сум си,пробував повеке пати да живеам у странство ама неможам едноставно Дома си е Дома
![]() |
||
![]() |
||
|
Добро шерифве - ти си знаеш - нема да пресирам
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Ne veruvam deka ke te razbere,drugarceto. Od kaj znae toj so e toa da bides doma,vo svojata zemja, so svojot narod. |
||
![]() |
||
|
Od kaj znaesh ti deka drugarcheto ne znae ot kaj e toa da si bidesh doma? ne che me interesira ama mi e ljubopitno Изменето од m__g__ - 01.Февруари.2008 во 15:21 |
||
![]() |
||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Буги бугарофил? Лелеееееееееееееееееееееее...
![]() |
||
![]() |
||
Калпазан ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
|
Да бе, најчист благонадежен б`лгарин от винаги!
Ебати тоа татарското соило да тибам!
И јас да не сум бугар?
Ако ми докажеш и тоа, ќе се фрлам од 15 спрат, од срам!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
![]() |
||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Айде нема да ти докажувам да се не гътнеш залудо.
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |