|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 240> |
Автор | |
bonjovi
Група Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЈАУ
Слушнав дека имате мачка која може да си го каже своето име? -Да. Се вика Мјау. |
|
bonjovi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРАШАЊЕ ЗА ШЕСТКА
-Стигнавме до последното прашање,колега! Само уште едно последно за преодна оцена. Кажете ми, колку прозорци има факултеетска зграда? -Мнгу! -Колку многу? -Е, тоа е веќе второ прашање... |
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ај и од мене вака како новајлија, па да се покажам, е па ај да ви раскажам една приказна. Приказната е за Јованче и Марика
Е па си биле еднаш... е па негде... е па... Јованче и Марика...
...и едно време Јованче и рекол на Марика:
- Ај мори Марике качи се на дрво и расшири ги нозете!
- Ееееее не можи... - се праела важна Марика,
- Ама ај мори Марике качи се и напрај ко шо ти велам и ќе ти да’м 10 денари - бил упорен Јованче.
- Е ај ко е таква работава... е ај ќе се качам - попуштила Марика и фино лепо си се качила на дрво и си ги расширила нозете - баш како што и беше рекол Јованче. По некое време слегла од дрвото и нормално, Јованче и дал 10 денари.
Е арно ама на Јованче пак му се присакало... и пак и’ вели на Марика:
- Ај мори Марике пак качи се на дрво...
- Ама пак ќе ми дај’ш 10 денари? - прашала Марика за сигурно чунки да не и’ биди за џабе качувањето.
- Да бе Марике, кога сум те излажал... - се правда Јованче.
- Е ај ко така...
И пак си се качила Марика на дрвото и си ги ширела нозете, и пак, и пак, и пак... така 5 пати... си заработила 50 денари...
И така Марика сета пресреќна оти си заработила пари, оди да и’ се пофали на мајка си:
- Мамо, мамо, види си заработив 50 денари!
- Е браво мори Марике, ами како си ги заработи тие пари? - прашала мајка и’.
- Еееееее... ами, јас се качував на дрво и ги ширев нозете, а Јованче после долу ко слегував ми даваше по 10 денари. И така јас 5 пати се качив - и... 50 денари!
- А мори глупа една,- рекла мајка и’ вознемирено - тој така ти велел оти сакал да ти ги гледа гаќичките!!!
- Де мори мамо, до толку ме мислиш?! Ами знаааааам, ама јас го зафркнав него...
- Како мори? - се зачудила мајка и’
- Е па НЕ НОСЕВ ГАЌИ!!!
|
|
|
|
bonjovi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашале Трајче: -Што мислиш ти за поскапувањето на бензинот?
-Мене не можат да ме зезнат јас секогаш си ставам за 500 денари.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto dobivas koga ke pomines bugarka niz masina za perenje alista ?
- Cista k*rva hahahhahahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетаат Гостод и св. Петар низ универзумов и бараат место за на одмор. Идат во Сончевиов Систем и св. Петар му вика на Господ: Aјде бе на Јупитер! А овој му вика: Не бе тамо нема атмосвера. Тогаш Петар вика: Тогаш ај на Земја. А Господ на тоа му вели: Не бе, бев тамо пред 2000 години се смував со една еврејка и уште ме прават муабет.
|
|
...does it worth livin'...
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секретарката му кажува на еден македонски политичар:
- Тука е еден новинар, сака изјава. - Ма нека одат у бестрага тие чкрабала, стално ме прават лажго. - Па, што да му кажам? - Кажи му дека не сум тука... |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги прашала учителката децата што сакаат да бидат кога ќе пораснат. Прв се јавил малиот Мики:
- Јас ќе бидам мафијаш. - Аман бе дете, зошто мафијаш? - Така фино, најјак сум, сите ми се плашат, сите жени ме сакаат, полн сум со пари, возам мерцедес...баш онаков како оној што е паркиран доле пред влезот. Се јавил малиот Боби: - Ја ќе бидам Бане. - Зошто баш Бане? - Е како зошто, имам многу пари, ме чуваат телохранители, имам куќа на Водно, и ме возат во мерџо...баш ко оној најновиот модел што е паркиран доле. Се јавува и малиот Трпе: - Јас наставничке би сакал да бидам влакнест по целото тело. - Како бе Трпе влакнест? - Видете наставничке, мојата сестра е влакнеста само малку меѓу нозете, а она доле е нејзиниот мерцедес. Изменето од Julija - 10.Август.2006 во 10:33 |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тип со маска и пиштол влегува во банка за сперма.
- Никој да не мрднал! Ти! Отвори го сефот! Уплашената девојка на шалтерот одговара: - Ама... ова не е вистинска банка овде се чува само сперма... - Тишина! Отвори го сефот! Девојката послушува, го носи до сефот и го отвара. - Сега земи еден примерок и испи го! - Ама... тоа е сперма... - Направи како што ти велам!!!- и се заканил со пиштолот. Девојката стиснала заби и ја испила содржината на чашката. - Уште една! Девојката послушува. - И уште една! Веќе рутински ја проголтува и третата. Но, само што да испила, типот одеднаш ја вади маската и на изненадување на девојката, ете го нејзиниот маж. - Ете, гледаш - и вели тој - зар беше тоа толку тешко? Изменето од Julija - 10.Август.2006 во 10:51 |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj maz vo Bitola si go povredil penisot...
Bil na doktor... ama doktorot nikako da go centrira... penisot stoel nekako nastrana... Na sestrata i teknalo go zela djezveto za kafe... gi stavila jajcata vnatre.... i go bandazirale penisot na rackata na kafeto... i na kraj doktorot pravel pandelka... ama treba da se stavi prstot koga ke se pravi pandelka... sestrata toa i go napravila... I ottogas "pandelka" vo Bitola se vika "k*rdela"!!! hahaaaa |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako eden bitolcanec propadnal...
Na zenata i kupil poklon corapi... Taa gi oblekla i nezadovolna... - ovie corapi so ovie cevli ne odat!!! :(( covekot si pomislil: - ajdeee... otide tekovnata... Kupile cevli... zenata pak nezadovolna: - ovie corapi i ovie cevli ne odat so ovoj fustan....:(( - ajdeee... otide tekovnata... Kupile fustan,... bile na kozmetichar... na frizer... - dali si sega zadovolna??? ja prasal mazot... - ne sega tebe ke te smenam... vakva krasna zena so vakov tikvar ne odi!!!! heheheeee |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Битолски легенди
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Напишала учителата задача на табла, па го прозвала малиот Трпе:
-Трпе, со кој метод ќе ја решиме оваа равенка? Трпе: - Со методот на залудни обиди ... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Novi poštar, prvi dan na poslu. Ulazi u zgradu, prvi sprat, zvoni na vrata...Ništa. Kuca....Ništa. Vidi on, vrata malo odškrinuta, pa udje sam, veli , aj' da ipak ljudima predam poštu. Kad je ušao ima sta da vidi:
Stoji žena i gnječi si sise, a neki tip jebe babu i drži otvoreni kišobran u ruci. Sav zbunjen, postar zbriše iz stana i ode na drugi sprat, pozvoni na vrata i otvori mu neki frajer. -Jebote, šta sam sad dole video u stanu ispod vas. Udjem ja, a neka žena si gnječi sise, a tip jebe babu i drži otvoreni kišobran... -Ma, ne brini se ništa poštare, oni su ti gluvoniemi pa tako komuniciraju. To žena kaže mužu: IDI PO MLEKO, a on joj odgovara : JEBEM TI MATER, VIDIŠ DA PADA KIŠA ! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |