|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 96> |
Автор | |
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vezbav deneska, ama nekako "zaboravam" da vezbam sekoj den, pointeresno mi izgleda lezenje vo krevet i gledanje TV
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера и денес ги тренирам нервите...засега добро ми оди, којзнае....
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes vezhbav tr4anje vo visok i nozok start i za malce duri se trkav ke si ja povredev nogata ama imav srekha
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deenes vezhbav trkanje so visok i nizok start i koa povbeduvav za malce nogata ke si ja povredev ama imav srekha shto ne padnav na tolku tvrdo |
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes Pilates , vcera step up a utre odmor , gledam da vezbam 3-4 pati nedelno
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........................................................
|
|
pejo
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nautro vezbaj yoga i cel den ke bidis svez, amoze da vezbas i vo bilo koj del na denot |
|
pipi
|
|
pejo
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj den veke 16 godini vezbam yoga i pette tibetanci, imam 59 godini, vezbajte ve sovetuvam site
|
|
pipi
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SEKOGAS VEZBAM!!! PRVIN NA SABAJLE MAVAM PO 2-3 BURECI I POSLE
KO CE SI DOJDAM OD UCILISTE CE STEGNAM POLOVINA LEB I DOSTA E ZA TOJ DEN!! PODOBRO VEZBAJNE OD OVA ZDRAVJE |
|
knigh†mare
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изминативе две години-секоја вечер!
Не одам во тератана,дома вежбам.
Правам неколку серии стомачни,склекови,чучњеви и дигам тегови...почнав со три кила,сега сум на 8.
Разлика од пред 2 години и сега!?!?!?
Се чувствувам како прероден,исполнет со моќ и свежина!
|
|
Иконо моја,за душа рај ми беше само ти,но небото те скри...Ооо,колку боли,но казна моја,ти си мило мое,казна си моја ти!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vezbam za zadnikot i super e
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera Total Body Conditioning,denes Body Pump |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzo odenje..
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera LBT, denes vo teretana
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |