|
Чанти |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 240> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените паралелно користат 17 чанти
За многу жени инвестирањето во чанта значи инвестирање во добар изглед и во самодоверба, па затоа не е воопшто чудно што просечната жена во текот на својот живот троши околу четири илјади фунти на чанти. Според најновото истражувања на британскиот портал onepoll.com, кое е спроведено врз примерок од 3000 жени на возраст од 13 до 81 година, жените паралелно користат 17 чанти. Тоа значи дека се користат пет чанти за дневни излегувања, три за вечерни, две за на работа, две за во шопинг, две спортски чанти, две патни чанти и една за на плажа. Жените на годишно ниво купуваат барем по три нови чанти, што воопшто не зачудува со оглед на тоа дека секоја петта жена мисли дека чантата е најважниот дел од гардеробата и е поважна од чевлите, здолништето и кошулата. Две третини од испитаните жени истакнале дека би купиле повеќе чанти кога би имале каде да ги искористат Повеќе од половина од испитаничките признале дека се чувствуваат посреќно и имаат поголема самодоверба кога носат нова чанта, додека 35 отсто признале дека купуваат нова чанта со цел да се развеселат |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека претерувам со чанти, ама не можам да одолеам на добар примерок...
Не знам веќе колку ги имам |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехх...кога ли јас ќе почнам да носам чанти...?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас спаѓам во оваа категорија.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нек пукну душмани! Мојата прва чанта. Многу слична на оваа, единствено ги нема тие дрангулии и карирана е... Другото све исто. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на времето многу ги купував, скоро секој календарски месец по една, во просек по 10-12 чанти годишно. Повеќе не ми се важни колку ги имам на број, туку подобро една ама вредна. Добро не баш една, ама во секое време да се има црна класична за излегување и пригоди, една онаква на која душа и се вади секој ден и оди на све и понекоја интересна, несекојдневна во жива боја за лето или така за аздис. Како почнав да стареам повеќе гледам на квалитет и практичност, не ме возбудуваат повеќе џиџи-миџи ташни, ионака 80% помодарските ташни ми се кич у боја, а од кич коса ми се крева.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
drenka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа јас ке пукнам !!! многу е убава! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од емил - 17.Април.2010 во 06:33 |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |