|
ЛАТАС- новинар, камелеон или...??? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 28> |
Автор | ||||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Она што не е субјективно |
||||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Атас е пример за независен новинар.Неговите способности се на доста завидно ниво.
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Независен од типот кој е на власт на него му седнува во скут? Па да можеме да кажеме.... А тоа што вестите негови се повеќе Лејт најт шоу со Латас.... тоа ако е репер за добри вести, и тоа што неговите вести се состојат конкретно од напаѓање на опозицијата или нивно омаловажување...
Дали знае Латас што е тоа концепт на презентирање на Вести... па дури и смешен е.... Него знае дека ако креира политичка емисија од типот Латас шоу, нема да има гледаност, па мора да го уништува концептот на независно новинарство со онадење на таквото на премиерот.... |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
цццц умее да ме насмее со неговото трачарење. На моменти се прашувам под масата да не има некоја топка од која ја чита иднината на СДСМ
Додуша за платата што ја кажа дека ја зема не е за осуда. Треба да ја заработи бога ми. Само се плашам од секирациите за СДСМ да не му обели косата |
||||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Латас ако е независен тогаш наркоманите ги прогласувам исто така за независници.
|
||||
|
||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Повеќе од сигурна сум дека Латас има што да онади....
и дека не му е потребно негово онадење на ...премиерот ....
Можеби и не е дотолку независен...често пати кажува
за кого ќе гласа и кој ќе ја добие неговата подршка .....
Латас секако е еден од најдобрите и најоригинални новинари
кај нас ......
|
||||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Така е ... Латас е нај фраер од страна на новинарските политичари.
Изменето од ljoce - 28.Мај.2011 во 10:30 |
||||
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па Латас самиот се пофали дека гвујо е единствениот политичар кој му дошол дома и тоа во време кога е премиер...
Така да за убаво да се офајди, мора малце и да онади.... А дека е целосно настроен е настроен... што значи паѓа во вода тоа не е целосно независен или настроен... И со раце и со нозе фрла камења од пусти страв... Никој не му е крив што преку новинарската фотеља сака да стане милионерче..... Ако седиш во скутот, мораш да знаеш дека може нешто одоздола и да те прободе.... |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Новаче, следна ваква провокација и ќе добиеш бан... И тоа доживотен, па оди после дискутирај во с.кореја.... |
||||
|
||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Господе, помагај-весниците доаѓаат и до рацете на децата
Ако ваков речник ( а и србизми-правилно би било-ебологија) користи еден главен и одговорен уредник-што ли смеат новинарите???? За да се покаже антипатија кон Бранко Црвенковски има и културен речник. Зарем мора еден ваков уличарски новинарски речник? Навистина Латас ме разочарува. А еден од нашите најстари весници кој по навика го купуваме многумина-не заслужува вакви страници. Јебологија |
||||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |