IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ЛАТАС- новинар, камелеон или...???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЛАТАС- новинар, камелеон или...???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 28>
Автор
Порака
ljoce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Мај.2011
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 02:02
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

па знам дека се објективни и реални...голема%20насмевкаи нај битно од се не држат став....и не се политички определени и не работат за туѓи интереси..Едноставно уживам да гледам а1.......

Знаеш ли шо значи поимот `објективно новинарство` ?

jas neznam i zatoa gledam a1 :)))))))))))))))) oni se primer za objektivno novinarstvo :D

Знам дека незнаеш , затоа не те прашав.
Требаше да го прашаш човекот.     прецедател на СДС
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 02:36
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

јас се чудам зошто воопшто мислите дека постои објективно новинарство во државава?
и јас искрено, кога ќе видам дека во државава се дискутира дали А1 или сител биле подобри, ми е жал што сум се родил тука...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 23:30

Знаеш ли шо значи поимот `објективно новинарство` ?

Она што не е субјективноразмислување
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 23:36
Атас е пример за независен новинар.Неговите способности се на доста завидно ниво.
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2011 во 00:30
Независен од типот кој е на власт на него му седнува во скут? Па да можеме да кажеме.... А тоа што вестите негови се повеќе Лејт најт шоу со Латас.... тоа ако е репер за добри вести, и тоа што неговите вести се состојат конкретно од напаѓање на опозицијата или нивно омаловажување...
Дали знае Латас што е тоа концепт на презентирање на Вести... па дури и смешен е.... Него знае дека ако креира политичка емисија од типот Латас шоу, нема да има гледаност, па мора да го уништува концептот на независно новинарство со онадење на таквото на премиерот....

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 00:09
цццц умее да ме насмее со неговото трачарење. На моменти се прашувам под масата да не има некоја топка од која ја чита иднината на СДСМголема%20насмевка
Додуша за платата што ја кажа дека ја зема не е за осуда. Треба да ја заработи бога ми.голема%20насмевка
Само се плашам од секирациите за СДСМ да не му обели косатанамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 23:11
Латас ако е независен тогаш наркоманите ги прогласувам исто така за независници.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 23:49

Повеќе од сигурна сум дека Латас има што да онади....
и дека не му е потребно негово онадење на ...премиерот ....голема%20насмевка

Можеби и не е дотолку независен...често пати кажува
за кого ќе гласа и кој ќе ја добие неговата подршка .....намигнување

Латас  секако е еден од најдобрите и  најоригинални новинари
кај нас  ......трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 10:30
Така е ... Латас е нај фраер од страна на новинарските политичари.

Изменето од ljoce - 28.Мај.2011 во 10:30
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 12:47
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

и јас искрено, кога ќе видам дека во државава се дискутира дали А1 или сител биле подобри, ми е жал што сум се родил тука...

Искрено кажано..и мене ми е ептен многу жал..оти ете на пример Северна Кореја ...и не знае што „пропуштила„ што си роден овде..а не пак тамуголема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2011 во 13:48
Па Латас самиот се пофали дека гвујо е единствениот политичар кој му дошол дома и тоа во време кога е премиер...
Така да за убаво да се офајди, мора малце и да онади....
А дека е целосно настроен е настроен... што значи паѓа во вода тоа не е целосно независен или настроен... И со раце и со нозе фрла камења од пусти страв...
Никој не му е крив што преку новинарската фотеља сака да стане милионерче..... Ако седиш во скутот, мораш да знаеш дека може нешто одоздола и да те прободе....
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2011 во 13:50
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Искрено кажано..и мене ми е ептен многу жал..оти ете на пример Северна Кореја ...и не знае што „пропуштила„ што си роден овде..а не пак тамуголема%20насмевка
намигнување

Новаче, следна ваква провокација и ќе добиеш бан... И тоа доживотен, па оди после дискутирај во с.кореја....

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2011 во 19:40
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Независен од типот кој е на власт на него му седнува во скут? Па да можеме да кажеме.... А тоа што вестите негови се повеќе Лејт најт шоу со Латас.... тоа ако е репер за добри вести, и тоа што неговите вести се состојат конкретно од напаѓање на опозицијата или нивно омаловажување...
Дали знае Латас што е тоа концепт на презентирање на Вести... па дури и смешен е.... Него знае дека ако креира политичка емисија од типот Латас шоу, нема да има гледаност, па мора да го уништува концептот на независно новинарство со онадење на таквото на премиерот....

дане%20вреден
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2011 во 15:18
Господе, помагај-весниците доаѓаат и до рацете на децататага
Ако ваков речник ( а и србизми-правилно би било-ебологијанамигнување) користи еден главен и одговорен уредник-што ли смеат новинарите????
За да се покаже антипатија кон Бранко Црвенковски има и културен речник. Зарем мора еден ваков уличарски новинарски речник?
Навистина Латас ме разочарува. А еден од нашите најстари весници кој по навика го купуваме многумина-не заслужува вакви страници.тага
Јебологија
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.