![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 213> |
Автор | ||
kurtesi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2008 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Novace ima edna greska vo parolata
Za Tatkovinata bez TITO napred smrt na Jugoslavija sloboda na narodot taka e praviot naslov vo denesno vreme covekot siroma se izgubil negde vo minatoto sonuva buden pa ne moze da razbere ajde neka si kaze svoeto ne smeta site denes nosat po nekoja parola kako pr.pokacete gi platite rabota za nevrabotenite imeto ne go menuvame a on e so najstara parola toa e toa Srboslavija ja nema ama drugar i drugarka mu ostanalo vo sekjavanje |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() ![]() kako pr.pokacete gi platite
rabota za nevrabotenite imeto ne go menuvame si imavme ednas edna drzava , FYROM , Gorna makedonija , narodna republika makedonija , demokratska republika makedonija i t.n . ... ne daj boze da mu pravime rodenden , eden kup kumovi ce ni dojdat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
aiiii , ova ne se zaborava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
nekazneti napadi i ubistva na pripadnici na organite na bezbednost SREDE BEL DEN ..... istaknuvanje na znaminja kako komu i kade i koga ce mu tekne .... znaminja na stranski drzavi , sekako
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
EBATI ( NE ) ZAVISNOSTA .... NIE NEKOMU CE SE SMEEME .... ZA STO ????
|
||
![]() |
||
|
kako komu ce se digne , trt miting .... a narodot na juriiiiiis
![]() |
||
![]() |
||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|
Ебати, и jа, бугарино сум Jугоносталгичар...Обичам Зоран Брегович и оркестара за свадби и погребениjа..
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
И, после трт................ што се случува????????????????? ![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
|
zelezarat pretvorena vo avto otpad
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
I LOVE YU
|
||
![]() |
||
|
znaes li kako velat? .... SVE STO JE LEPO I BOGU JE DRAGO
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|
Лека и прст....
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.........i da çu za soju zemlju dati i svoj zivot!!
VRLO DOBRO,SLUZIM NARODU!!!
p.s ova me potseka na nesto
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
e pa vaka..jas sum JUGONOSTALGICAR...priznavam..
Mnogu mi e tesko..da ja svatam gluposta..Yugoslavija..zemjata vo koja sum roden..nekoj so samo eden dekret da mi ja odzeme i da mi kaze deka poveke ne postoi..Za samo nekolku godini da se naviknam deka poveke Julijskite Alpi ne se pokrivot na mojot dom..nego toa e Sar Planina (vo koja baj d vej,sega se sankaat nekoi "novi decki")..da mi kazat deka ako sakam mozam da se brckam samo vo Ohridskoto ezero..na onie nekolku plazi polni so razni pozeri..ne blagodaram..ne sakam da stojam pred ogledalo nekolku casa pred plaza..Sakam povtorno da mozam da trgnam od Ulcinj kon Istra...da se brckam vo Bar..da setam po Stradun vo Dubrovnik..da odmaram na Splitskata Riva...da trknam do festivalot vo Neum..so traekt da prosetam do Korcula..a vecerta da ja zavrsam u nekoj lokal na Hvar..utredenta sakam da gi vidam Brioni..Plitvickite ezera..da vlezam vo Postoinskata jama...da vozam tocak nekade niz Alpite..a na vrakanje sakam da uzivam vo Slavonija..vo Vojvodina..da lezam u seno..da gledam vo neboto (koj ne go poglednal neboto nad Slavonija..mnogu izgubil)..sakam da se spustam po ubaviot plav Dunav..zal mi e no Vardar e premnogu maten za mene...A vecerta moze pijacka na Petrovaradin..ili Kalemegdan..zavisi do kade ke stignam (bidejki ovaa zemja ne se proaga za 3 casa..za nea trebaat 3 meseca)...na vrakanje..Kopaonik..Zlatibor...Da bidam iskren mene teritoriite nikogas ne mi nedostasuvale..mi falat lugeto na tie teritorii..i nivnite vina..Na Sar Planina ionaka ne sum bil 15 godini..a Aerodrom odamna go osekam kao moja republika.... ..Da mozeme bar da se vratime vo 1990 godina i malku poinaku da gi rezirame narednite 15 godini.Bi sakal Yugonostalgijata da se siri kako epidemija..Pod istoto zname osvojuvavme pehari..zlatni medali..bevme sampioni..evropski..svetski..i naednas pred 18 godini vremeto zastana..nisto..mrak..nekoi idioti ne zrtvuvaa site nas poradi udobnosta na sopstvenite fotelji.. ..Reagirajte kako sakate...me boli uvo..ali brate ne sakam Velika Srbija..ne sakam Hrvatska do Drina..ne sakam Golema Albanija..si ja sakam bre mojata stara dobra Yugoslavija ![]() E ova nikoj...ama bas nikoj ne moze da mi go odzeme....kolku gord se cuvstvuvav koga ke me prasa..od kade si malecok...a jas JUGOSLAVIJA..... ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |