![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 224225226227228 261> |
Автор | |||||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||||
![]() |
|||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||||
![]() СП...Како ли можела вака да се слика,па барем да е сехи.....со костимчево бе.... и пак СП.....се чуди оти ја избркале од МТВ |
|||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||||
![]() |
|||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||||
СП.. која тема ли ја бара Кастро
![]() |
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
![]() |
|||||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||||
Ja najdov....posle dolgo baranje
![]() |
|||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
![]() ![]() Изменето од brza - 22.Мај.2014 во 23:57 |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||||
Мене ми се ![]() А ти, мораш за сите детали да се фатиш? Страмота!
![]() |
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
![]() |
|||||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||
Se prasuvam ??
..Zosto ne mi kazat direktno sto im smetam na forumov , tuku odat ( placat ) preku posrednici..
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
![]() |
|||||
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
||||
SP...dali od utre majka Makedonija
da ja vikam MAKEADONIJA |
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
sp....zoshto ednostavno ne ja vika...Ebanovina?
![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||||
СП.. ќе ме сака ли времево да идам со мотор
![]() |
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
![]() |
|||||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||||
СП ... Палачинки или сладолед?
![]() Или две во едно ...
![]() ![]() |
|||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||
SP..mene li me prasuva
![]() |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||
SP ...ke mi odgovori ili ke ceka vtora sansa
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||||
sp ...sto ceka
![]() |
|||||
vivi
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 224225226227228 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |