|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 223224225226227 240> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две мечки легнале да го спијат зимскиот сон, но мажјакот многу се вртел. Женката се изнервирала и го скарала: - Колку пати ти имам кажано, откако ќе помине септември да не пиеш кафе! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле хирург, архитект и политичар и разговараат за тоа кој е најстар занает на светот. Хирургот вели:
- Бог од Адамовото ребро ја направил Ева. Значи тој бил првиот хирург и бил многу добар. На тоа архитектот вели: - Чекај, Бог ја направил Ева дури шестиот ден. Сети се на почетокот, прво било хаос па настанал ред. Кој би можел да направи ред освен архитектите? Го прекинува политичарот: - Добро луѓе, а што мислите, кој го направи хаосот? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професор по биологија му објаснува на пријател :
- Иако може да донесат птичји грип, ластовичките се всушност многу корисни птици. Ги јадат мувите. Пријателот „бледо“ го гледа и му враќа: - Глупости!!! Во зима нема ниту една мува, а кога ќе долетаат ластовичките – муви насекаде! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца директори разговараат:
- Како се покажа твојата секретарка? - Ја избркав. - Зошто? Беше многу убава. - Еден ден влегувам во канцеларијата а таа ме пречекува со зборовите: „Имам изненадување за вас“ – и излезе. По некое време се појавија сите вработени од мојата компанија со цвеќиња, бонбони, коњаци… Скандираа: „Среќен роденден господине директоре“… - Што има лошо во тоа? - Па јас веќе се соблеков. |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tatko ulava na sino u sobata i koga gleda.....sin mu se sminka.....
tatkoto: Sine pa ti si peder! sinot: Ne tato ja sum princeza........ |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон
тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:
- Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав. - Тоа е сосема нормална појава кога се работи за користење на тестостерон. А каде точно ви растат влакна? - На тестисите, што е уште една работа за која сакам да зборуваме. |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седел ученик на час и напишал статус на ФБ:
- Сите учат, само јас на Фејсбук. По извесно време, коментар од професорот - Ќе станеш да си го видиш кецот или да те тагнам |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторе, жената ми се породи предходната недела.” Живо, здраво и најубавото бебенце на свето, горд сам! Имам едно питање.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иван сметал дека е паметен и ја замолил учителката да оди директно во средно, а оваа рекла дека треба да прво да го тестира директорот.
Директорот: Ајде Иван да видиме, 3×4? Иван: 12 Директорот: 6×6 Иван: 36 ... Директорот: Главен град на Јапонија? Иван: Токио Тестот продолжил и по половина час Иван не згрешил, на крајот директорот е задоволен, но учителката сака да го праша нешто Иван. Учителката: Добро Иване, кравата ги има четири, а јас ги имам две, што е тоа? Иван: Нозе учителке. Учителката: Точно Иван. Што има во твоите панталони, а во моите го нема? Директорот е изненаден од ова прашање. Иван: Џебови учителке, џебови. Учителката: Точно. Каде жените имаат највиткани влакна? Директорот на ова прашање се подготвува да интервенира, но Иван одговара. па во Африка учителке. Учителката: Што е меко а во рацете на жената станува тврдо? Директорот ги кокорил очите, ама Иван одговорил, Лакот за нокти учителке. Учителката: Што е тоа што мажите и жените го имаат на средината од нозете. Иван: Kолена учителке. Учителката: Што кај мажените жени е пошироко отколку кај немажените ? Директорот после ова прашање не може да им поверува на своите уши, но Иван одговорил, креветот ушителке. Учителката: Кој дел од моето тело е често највлажен? Иван: Вашиот јазик учителке. Учителката: Кој збор почнува на буквата п, а означува нечто што може да биде влажно или суво и што мажите сакаат да го гледаат? Иван: Пат Директорот без здив целиот жива вода од пот, го прекинува тестирањето и вели, Нема да те пратам во гимназија туку директно на факултет! Наравоучение: Човек со годините станува перверзен. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува учителката во училница и вели:
-Кој мисли дека е глуп, нека стане! После некои 5 минути станува Перица. Учителката го прашува: -Зошто Перица мислиш дека си глуп? -Не сум учителке, само глупаво ми падна само вие да стоите. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува човек на пријателот:
- Еј, што викаш да свртиме партија шах вечер? - Не можам, баба ми умре. - Големо чудо, ај ти ќе бидеш со црни фигури. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат Цветко:
- Што мислите за крстот на Водно? -Јас мислам дека тоа е еден голем плус за Скопје |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува пијан тип во автобус и на цел глас вика:
-Вие во средина сте педери, позади се возат клошари и ороспии а возачот е глуп. Сите молчат. Пијаниот се тетрави, ги гледа и пак го повторува истото: -Средина се педери, позади се возат клоошари и ороспии а возачот е глуп. Се налутил возачот и закочил во место, сите патници од автобусот полетале нанапред.Станал возачот и му вика на пијаниот: -Ајде сега кажи ако смееш каде се возат педери, каде се возат клошари и ороспии и кој е глуп? - Е, мајторе, па ти сега ги измеша бе, како да се снајдам-рекол пијаниот. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпана на гинеколог и му се жали:
Еее докторе, докторе, абе три пати се мажев ама се уште сум невина. Докторот: Еее Трпано, не е можно тоа, не ми е јасно? Трпана: Е па вака, првиот беше цвеќар – остана на мирисање, вториот беше слаткар – остана само на лижење а третиот беше Скопјанец – ова ке ти направам, она ке ти направам... |
|
Внеси реплика | страница <1 223224225226227 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |