|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 824> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто грд,па подолно нешто од бугарин нема на балканот,вие не сте бугари вие сте Македонци и ете ви нудиме шанса да се спознаете и да дознаете дека сте дел од една голема нација и народ,оти ете како што и од страна гледа,само слеп човек не би видел сличноста помеѓу нас.
Јас не сфаќам,толку ли е навредливо за вас да бидите МАКЕДОНЦИ? |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама и вие ли сте со коси очи бе? Спрете вртелешката, сакам да се евакуирам Донски има една книга во коя многу добре е опишано кои се етногенеските разлики jас jа немам читано де Изменето од да бе - 04.Декември.2008 во 17:13 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАклучи сам
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
текнju шефе - баш на ова мислеф
BTW, кой е вториот бугарин - посредата помегу Мостич и Живков Изменето од да бе - 04.Декември.2008 во 17:43 |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа е таа книгата за која што ве прашував за мислење.Кога ќе имам време,ќе читнам што пишува Донски за ова прашање. |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja има скенирана?
кай нас ja нема |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Donski do nekade si e vo pravo,ama ovie denesnite sho ne jadat,Makedonci se kolku nas a nekoi duri i poveke,vo glavno pirinska Makedonija i od okolu + Sofija,toa se seto Makedonci,isto i delovi od Trakija.Vo Sofija e mozno da ima poveke Makedonci od samata Makedonija.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 04.Декември.2008 во 18:02 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие си знаете. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Донски пишува малку повеке пропагандистички,тој не е историчар - колекционер е на податоци кои подоцна ги прераскажува со свое гледиште.Јас ја имам книгата и не е ништо посебно - само одговор на ТуркоМонголските пропаганди со додатни пропаганди
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убу де, нема ли jа скенирано
|
|
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи за џабе парите ги фрлив..... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не вреди да се скенира
|
|
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зора, немаш равен! Значи и слеп човек ќе види дека сме дел од една голема нација и народ ама вие сакате да биде Македонски. За трети пат го пишувам тоа - ако е проблем само името - да го мениме и сите да бидеме Македонци. |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm
|
|
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |