|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 240> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ucenici, ke odime li na zimuvanje vo Mavrovo? Znaete li kolku sneg padnalo tamu?
- Neeeee... _ Tri metra, sneg do kolena be deca! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po popisot .....i zavrsna smetka ke pobara
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Перица се вратил од училиште и рекол на својот татко:
-Тато,утре на училиште треба да кажеме на учителката што е Држава? -Е сине,во оваа куќа држава сум јас. Утре дента мали Перица повторно со некое прашање: -Тато,утре на училиште треба да кажеме на учителката што е Управа? -Е сине,во оваа куќа управа е твојата мајка. Мали Перица се вратил од училиште и рекол на својот татко: -Тато,утре на училиште треба да кажеме на учителката што е Народ. -Е сине,во оваа куќа народот си ти. Утредента Перица се вратил од училиште,и како бил гладен ја побарал својата мајка за да јаде.Како ја немало никаде влегол во спалната соба и своите родители ги зачекал како водат љубов. -Е ееее.Додека државата ја ебе управата народот гладува. |
|
Љубов и само љубов
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одела некоја баба по улицата и влечела две поголеми вреќи. Од едната вреќа и испаднале 20 евра, а некој полицаец ги забележал, па и викнал: - Ви испаднаа 20 евра ! - Добро, ви благодарам! - Чекај малку, од каде ти имаш полна вреќа пари? - Е мој синко. Јас живеам во близина на стадионот и секогаш кога има дерби, сите во мојот двор мочаат. Кога веќе ми се смачи купив големи ножици се скрив во жбунот па кога ќе дојде некој, јас со ножиците му се заканувам или да даде 20 евра или ќе сечам! - Па ти не си била баш наивна бабо! А што е во другата вреќа? - Е синко, има и такви кои не сакаат да платат. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонец, американец, германец и грк се качиле на облакодер.
- За Америка! – рекол американецот, скокнал и умрел. - За Германија! – рекол германецот, скокнал и умрел. - За Македонија! – рекол македонецот и го турнал гркот. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се натпреварувале македонец,словенец и швајцарец кој за седум минути ќе испегла кошула,јаде и има секс со жената.
Се фатил швајцарецот со јадење и му изминало времето.
Словенецот почнал со пеглање само што го фатил лебот изминало времето.
Македонче и дал на жената да пегла,лебот во раце и и се навртел од позади.
На прес конференцијата:
-Ние швајцарците прво јадеме,па работиме и ако сме расположени имаме секс.
-Ние словенците прво работиме па се останато.
-Е кај нас во Македонија,ако не поебеш некој да работи остана без леб.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден дедо на улица и довикнува на една млада девојка.
-Еј девојко ти се отворил дуќанот. -Абе дедо, ова за тебе не е дуќан туку слаткара. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот: Мамо ќе ми дадеш 1000ка за во град?
Мајката: Не! Мислиш дека парите растат на дрво?? Синот: А од што се прават парите? Мајката: Од хартија. Синот: А хартијата од каде доаѓа? Мајката: …… |
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мртвите не стануваат од своите гробови?
...да не им го земе некој местото.. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонец учествувал на коњски трки кои се одржувале во чест на кралицата на Англија. Освоил второ место. Ги објавуваат наградите:
- 5-то место – 50.000 фунти. Македонецот се израдувал: - Леле, што на 5-от му даваат толку пари, јас кој знае колку ќе земам. - 4-то место – 100.000 фунти. - 3-то место – 250.000 фунти. Нашиот со нетрпение очекува да ја објават наградата. - 2- то место – бакнување на раката на Кралицата! Македонецот нервозно извикал: - Леле ако ја фатам таа кралица! Од трибината се слушнал глас: - О, жалам господине. Тоа е за прво место |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја познавате ли мојата свекрва ??
- Да, задоволство ми беше да ја запознаам. - Ох, тогаш тоа не е мојата свекрва. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто во Македонија е укината смртната казна за затворениците ?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Младото индијанче го прашува татка си: - Тате, зошто брат ми се вика Големата Карпа? - Затоа што беше зачнат на една голема карпа. - А зошто другиот брат се вика Белиот Даб? - Затоа што е зачнат под еден бел даб. Јасно ли ти е сега Скината Гумичко? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se izgubi svekrvata
koj kje ja najde kje bide prebien na mrtvo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |