|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 240> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mrsnata g'zela!.... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се договориле Бог и Свети Петар дека во рајот ќе примаат само необични случаи. Дошол еден ден некој човек и чукнал на вратата на рајот.
- Добро, слушнете ја мојата приказна... Се сомневав дека жена ми ме изневерува и се вратив 2 часа порано од работа. Трчајќи се качив на 11 спрат и влегов дома. Ја начекав жена ми гола на кревет. Излегов на тераса и начекав гол маж како се држи за гелендерот и виси. Земав чекан и му ги скршив прстите, но падна на меко и преживеа, па јас се разбеснев и го фрлив фрижидерот врз него. И во тој момент добив мозочен удар од среќа и ... Еве ме овде. - Добро, примен си. После кратко време, некој пак чукнал на вратата. - Примаме само необични случаи! - Добро, сослушајте ја мојата приказна. Бидејќи беше топло, јас вежбав на тераса. Во истиот момент се лизнав и паднав. Се фатив за гелендерот на терасата и си реков во себе: Будало, Бог ти го спаси животот. Во тој момент дојде еден манијак, ми ги скрши прстите со чекан и јас паднав пред зградата. Си реков во себе: Бог ти го спаси животот по втор пат!, кога ете фрижидер падна врз мене... и еве ме овде. - Добро примен си. Кога, после некое време пак некој чука. - Примаме само необични случаи! - Добро, сослушајте ја мојата приказна... После добар секс, седам јас сокриен во фрижидерот... Господ почнал на глас да се смее, а Свети Петар: - Добро, добро, може да влезеш! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува наркоман во аптека
- Дајте ми го најјакиот опиат! - Рецепт имате? - Да имав рецепт сам ќе си го направев! |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашува внукот-наркоман, баба му:
- Бабо, каде се оние таблетки што беа овде во фиоката? Бабата одговара: - Ма остави сега не ме прашувај ништо, полна ми е кујната ЗМЕЈОВИ. |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куќната помошничка барала покачување на платата. Трпана се налутила и ја прашала:
- Добро, кажи ми причина зошто мислиш дека заслужуваш покачување? - Не е една, него три причини. - Добро, слушам. - Прво, барам покачување затоа што подобро пеглам од вас. - Кој вика тоа? - Па, вашиот маж, Трпе. - Добро, друга причина. - Подобро готвам од вас! - Немој да ми кажеш дека Трпе го кажал ова? ... - Токму така. - Добро, а која е третата причина? - Трета причина е што сум подобра љубовница од вас! Трпана зацрвенета и вика: - Немој да ми кажеш дека повторно ова го кажал Трпе?! - Не госпоѓо, ова го вика вашиот градинар. На ова Трпана враќа: - Колку сакаш да ти се покачи платата? |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба влага во автобус и му вика на шоферот:
- Синко, немам пари за карта, може ли да ти дадам јајце? - Ајде бабо, не е проблем. Наредните неколку денови се повторувало истото и на шоферот му дошло преку глава и и рекол: - Ајде бабо, ова последен пат да ти е. Повеќе нема да те примам со јајца. Следниот ден бабата доаѓа со кокошка во рака и му вика: - Месечна, синко! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената: Слушам си се дрогирал?
Мажот: Кој ти кажа? Жената: Ми кажа едно врапче. Мажот: Добро жено ти со врапчиња си почнала да зборуваш, после јас сум се дрогирал? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Македонец и Србин и се натпреварувале кој повеќе го знаел англискиот јазик.
Прв бил Србинот и рекол: - Where are you from? Ај преведи. Македонeцот: - Од каде си? Србинот: - Ајде сега ти македонче. Македонецот: - Преведи ми I dont know. Србинот: - Јас незнам… Македонецот: - Eпа што се курчиш со мене, гледаш немаш везе од англискиот. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како научно може да се каже народната поговорка:
„Брзата кучка слепи кучиња раѓа“: Женска индивидуа од семејството ѕверови, од редот на волци, која ги забрзува природните биолошки процеси на репродукција, генерира потомство неспособно да асимилира визуелна информација. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заглавил тип во кафана дрво пијан. Му приоѓа келнерот: - Господине, јас се извинувам ама ние мора да затвориме. - Леле, фала ви многу, ме утепа промаја! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На синот му се оди во WC. Влегува па одма излегува и му вели на татко му:
- Има две врати: М и Ж, кај да влезам? Таткото му вика: - Не биди глуп, размисли малку: М - мадам, Ж - жентлмен |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Син на криминалец си доаѓа дома по последниот училишен ден. Татко му го прашува:
- Е, сине, како помина? - Ами тате со 3 единици... - Леле, ама тепање ќе падне! - Знам тате. Им ги земав адресите на наставниците! |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охриѓанец и прилепчанка в кревет:
Охриѓанецот: -Леле шо си уба, колку убај очи имаш, па то лицето убо, па меки рачина, бујни цицина, секси рамно стомаче, цврсто газе.... Прилепчанката: - Че се сексаме или попис че прајме! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената влегува во кујна и го начекува мажот како стои со тепалка за муви во рацете и шета низ кујната. „Што правиш?“ – го запрашала.
„Да? Утепа ли некоја барем?“ „Да, три машки и две женски муви“ – одговара мажот. Жената изнервирано го прашува: „А како ги разликуваш женски од машки муви?“ Мажот и одговара: „Три беа застанати на лименките од пиво, а две на телефонот!“ |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |