![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 220221222223224 277> |
Автор | |
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Оди
некоа каде градоначалнико... здраво живо, добре нашла...
градоначалнико ми треба на мене!?! ... И некој човек тамо низ Општината
од тија поглавните и рекол "Извинете ама нема го него, службено е на
пат, ама кажете шо треба, јас сам до него" .... и жената од тамо... "Абе
и јајцата са до ку*о, ама шо фајдe кoга не вршат нишчо работа" ....
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
и кога ќе седнеш на него, се залепуваш, и осуден си на доживотно плаќање на сметки, освен ако комшијата не дојде да те одлепи со некој потпис... и кога ќе те одлепат од него, повторно ќе треба да плаќаш сметки затоа ти се отцртале ребрата на газот, што значи дека имаш радијатор, што значи дека хипотетички нешто те грее, и мораш да го плаќаш, и покрај тоа што не те грее |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
DNK na bosanskom-da nije komšijino?
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
дневникот на една плавуша
![]() 14 март УРАААААА. ЈЕССС.ЈЕСССС.ЈЕССССС Конечно можам да си ја возам колата, а инструкторот цело време да не ми повторува: "ПАЗИ!, Возиш контра, пази ПЕШАААК! И слични глупости. Јас стварно не разбирам како можев да го трпам цели две години да ми збори? 14 април 16 април 23 април 30 април 10 мај 19 мај 26 мај 3 јуни |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mene ova me ''skina'' od smeenje:
![]() ...kopirajte go, ako ne se chita i....legnete,...da ne padnete od...
![]() ...dodushe,...povekje e za ...zalenje!...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-i da...
..ako nekoj saka ''Korisnikot e prirachnik".
![]() ![]() ...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 220221222223224 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |