|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 220221222223224 240> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa ova jako |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj aj aj |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele.. oooof mori majko |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца студенти се напиле по една чашка повеќе и утрото кога се разбудиле едниот решил да се пошегува со другиот:
- 1-0 за мене… - Зошто? - Сношти бев толку пијан што те опнав по грешка… На другиот му се згрозило, но што да прави – ништо не се сеќавал па замолчел. После некое време дејството се повторува и утрото другиот студент вели: - 1-1… - Како бе 1-1? - Сношти и јас те опнав. - Ти луд ли си бе! Јас се шегував! Другиов се замислил малку и рекол: - 1-0 тогаш… |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачејќи жена ѕвони на вратата на својата мајка:
- Мажот ми ме претепа. - Зошто? Нели е на службено патување? - И јас така мислев .. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат на улица двајца пријатели. Едниот од нив води со себе пингвин. По неколку дена, пак се среќаваат двајцата пријатели. Едниот од нив пак го води пингвинот со себе. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што фали на слика на фејсбук со 500 лајка?
- Облека. |
|
alexa_1
Сениор Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e vrv na recesija???
- vleguvas vo pekara i velis: samo razgleduvam.. |
|
Човек гледа добро само со срцето, најсуштественото е невидливо за очите.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Млад човек е примен на работа во голем супермаркет и првиот ден го пречекува менаџерот, го поздравува срдечно и му вели:
-Твојата прва задача денес ќе биде да го избришеш подот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две прво одделенчиња разговараат за своите татковци. Првото вели:
- Мојот татко е голем плашливко, несака да спие сам. Кога мајка ми не е дома оди да спие кај сосетката. Второто вели: - А мојот татко е уште поголем плашливко, кога мајка ми не е дома собира повеќе сосетки во неговата соба, затоа што му е страв да спие сам. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Нашиот син докторе постојано си игра во песокот. Прави слатки од песок, прави кули од песок… Ќе го излекувате ли докторе?
- Па тоа е сосема нормално за едно дете! - И ние така мислиме докторе, но жена му бара развод. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа синот касно од излегување, а мајка му и татко му почнуваат да му викаат:
- Каде си ти досега? Колку е часот? Имаш ли ти куќа? А синот им одговара: - Немам, чекам да ми ја препишетe. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забележал попот дека постојано му снемуваат пари од олтарот и одлучил да го фати крадецот. Се скрил зад олтарот, после пола час влегува крадецот, приоѓа до олтарот, ги зема парите и ги става во џеб.
- Остави ги парите! – вика попот. Крадецот цел исплашен: - Кој е, кој е тоа ? Попот да го заплаши вика: -Јас сум Господ! Крадецот цел среќен: - Јади гомна стари! Ја мислев дека е попот! |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот го прашува татка си:
- Тато, што има меѓу нозете на мама? - Рај, сине! - А што има помеѓу твоите нозе, тато? - Клучот за рајот, синко. На тоа синот одговара: - Тато, подобро смени ја бравата зашто и комшијата има клуч… |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 220221222223224 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |