IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 218219220221222 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2012 во 05:31
Новинарка ја пратиле да интервјуира неколку овчари кои виделе НЛО. Меѓу другото станало збор и за тоа како живеат сами во планината по 7-8 месеци без да видат друг народ. Новинарката ги прашува: 
- Како издржувате без жени толку време? 
Овчарите ја грабнале и еден и рекол: 
- Па ќе кажеме дека сме виделе НЛО и ќе ни испратат некоја новинарка.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2012 во 07:32
Која е разликата меѓу баба на свадбено оро и македонски фудбалски претставник во Лигата на шампиони? 
- Бабата, сепак, ќе успее да одигра две-три кола.

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2012 во 20:20
Сабота наутро, станав рано, тивко се облеков, си направив ужина и тивко излегов од дома. Го закачив чамецот за автомобилот и тргнав по риба.
Кога гледам, невреме. Лие дожд, грми, светка, дува ветер 100 км на час.
Се вратив во автомобилот, го вклучив радиото и слушам времето ќе биде лошо цел ден.
Се вратив назад дома, тивко се пресоблеков и повторно си легнав во кревет….ја гушнав жена ми од зади, сега со други чувства и и шепнав, „Времето надвор е многу лошо“.
А таа: „А можеш да замислиш, оној мој глупав маж отиде по риба?“
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2012 во 23:57
Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува: 
- Колку години имате? 
- Осумдесет и осум! 
- Не би ви дала. 
- И да сакаш, не можам.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2012 во 11:41
Блажо шест години чекал да му издадат дозвола за градење. На крајот службеникот му вели: Ете, готово е, само симнете се на први кат да ти ударат печат, и тоа е тоа.

Блажо дошол до шалтерот, службеникот погледнал на часовникот и му рекол на Блажо: "Пауза, почекајте ме, за саат време ќе се вратам".
Блажо: "Дечко, шест години го чекам овој момент. Ајде удари ми печат па ќе ти ја раскажм една приказна за жената и кучето..."
Службеникот се сложил и му удрил печат на документите. Блажо ги земал докуметите и тргнал да си оди дома.
Службеникот: "А приказната за жената и кучето?"
Блажо: "Еј да... JEBO TI PAS MATER!!!"

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 01:21
Девојката:
-Срцка,сакам да ме однесеш на некое скапо место.
Дечкото:
-Ок срцка,идеме на бензинска.

Кон врв
zoranjanev1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Септември.2011
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoranjanev1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 07:26
Некој човек го изгубил клучот од својот стан, и не можел да влезе дома.
Се насобрале луѓе, комшии, пролазници, и сите, безуспешно, се обидувале, со тело и со рамо, да ја провалат вратата.
Поминува некој Босанец, и им вика:
- Оставите, ја ќу да провалим врата !
Луѓето се потргнуваат, Босанецот се залетува, и, со глава, ја провалува вратата.
Потоа, Босанецот додава:
- Не снагом - главом !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 05:56
Мамо, мамо, учителката денес ме праша дали имам браќа и сестри кои треба да почнат со училиште наскоро.
- Убаво од неа што прашала. Што ти кажа кога и одговори дека си единец.
- Имало господ!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 20:56
Цветко бил на доктор и докторот му кажал:
- Цветко, мора да ја намалите ракијата.
Цветко го послушал и кога се вратил дома, 30те литри ракија ги намалил на 5 литри.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2012 во 10:10
Разговараат две жени: 
- Колку деца имаш? 
- Едно, а ти? 
- Пет. 
- Ууу, па ти воопшто не си седела со скрстени нозе

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2012 во 10:20
На испит професорот гинеколог ја прашува студентката: 
- Кој орган го имаш ти, а јас го немам?
- Мозок – одговорила таа.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2012 во 10:58
Во ресторан:
-Имате дива патка?
-Имаме питома, ама лесно може да ја изнервирам за тебе!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2012 во 17:15
Разговараат две жени.
- Ти уствари колку години имаше?
- 25!
- Е ај не ме заебавај, лани ми кажа исто дека имаш 25!
- Е јас не сум од оние кои еднаш велат едно, после друго!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2012 во 11:41
Двајца другари прават муабет:
- Имаш лична карта?
- Немам, а и што ќе ми е, си имам facebook профил.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 218219220221222 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.