|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 218219220221222 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новинарка ја пратиле да интервјуира неколку овчари кои виделе НЛО. Меѓу другото станало збор и за тоа како живеат сами во планината по 7-8 месеци без да видат друг народ. Новинарката ги прашува:
- Како издржувате без жени толку време? Овчарите ја грабнале и еден и рекол: - Па ќе кажеме дека сме виделе НЛО и ќе ни испратат некоја новинарка. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата меѓу баба на свадбено оро и македонски фудбалски претставник во Лигата на шампиони?
- Бабата, сепак, ќе успее да одигра две-три кола. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сабота наутро, станав рано, тивко се облеков, си направив ужина и тивко излегов од дома. Го закачив чамецот за автомобилот и тргнав по риба.
Кога гледам, невреме. Лие дожд, грми, светка, дува ветер 100 км на час. Се вратив во автомобилот, го вклучив радиото и слушам времето ќе биде лошо цел ден. Се вратив назад дома, тивко се пресоблеков и повторно си легнав во кревет….ја гушнав жена ми од зади, сега со други чувства и и шепнав, „Времето надвор е многу лошо“. А таа: „А можеш да замислиш, оној мој глупав маж отиде по риба?“ |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:
- Колку години имате? - Осумдесет и осум! - Не би ви дала. - И да сакаш, не можам. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо
шест години чекал да му издадат дозвола за градење. На крајот
службеникот му вели: Ете, готово е, само симнете се на први кат да ти
ударат печат, и тоа е тоа.
Блажо дошол до шалтерот, службеникот погледнал на часовникот и му рекол на Блажо: "Пауза, почекајте ме, за саат време ќе се вратам". |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката:
-Срцка,сакам да ме однесеш на некое скапо место. Дечкото: -Ок срцка,идеме на бензинска. |
|
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек го изгубил клучот од својот стан, и не можел да влезе дома.
Се насобрале луѓе, комшии, пролазници, и сите, безуспешно, се обидувале, со тело и со рамо, да ја провалат вратата. Поминува некој Босанец, и им вика: - Оставите, ја ќу да провалим врата ! Луѓето се потргнуваат, Босанецот се залетува, и, со глава, ја провалува вратата. Потоа, Босанецот додава: - Не снагом - главом ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамо, мамо, учителката денес ме праша дали имам браќа и сестри кои треба да почнат со училиште наскоро.
- Убаво од неа што прашала. Што ти кажа кога и одговори дека си единец. - Имало господ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко бил на доктор и докторот му кажал:
- Цветко, мора да ја намалите ракијата. Цветко го послушал и кога се вратил дома, 30те литри ракија ги намалил на 5 литри. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две жени:
- Колку деца имаш? - Едно, а ти? - Пет. - Ууу, па ти воопшто не си седела со скрстени нозе |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На испит професорот гинеколог ја прашува студентката:
- Кој орган го имаш ти, а јас го немам? - Мозок – одговорила таа. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во ресторан:
-Имате дива патка? -Имаме питома, ама лесно може да ја изнервирам за тебе! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две жени.
- Ти уствари колку години имаше? - 25! - Е ај не ме заебавај, лани ми кажа исто дека имаш 25! - Е јас не сум од оние кои еднаш велат едно, после друго! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца другари прават муабет:
- Имаш лична карта? - Немам, а и што ќе ми е, си имам facebook профил. |
|
Внеси реплика | страница <1 218219220221222 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |