![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 51> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.......МАЛ ЧЕКОР ЗА ЧОВЕШТВОТО,ГОЛЕМ ЗА МЕНЕ...!!!..ТАКА ГЛАСИ ПОРАКАТА....НЕ Е ИСТА СО ОНАА КАЖАНА ВО... ХОЛИВУД!!!
![]() Изменето од zagor - 24.Март.2008 во 13:57 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ako mazot ja SAKA zenata i NISHTO NE MU NEDOSTASUVA POKRAJ NEA, ke bide veren i nema da sheta na strana.
isto vazi i za zenata Изменето од IQ - 24.Март.2008 во 15:03 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.......МА НЕМОЈ ...ТАКА Е ТОА!...ЕВЕ МИ СМЕТА ЗОШТО ПРСТЕНОТ ГО НОСИ НА МАЛИОТ ПРСТ ОД ЛЕВАТА РАКА!ЈАС НЕ САКАМ ТАКВИ...ГОЛЕМА ПРИЧИНА ДА ПОМИНАМ ГРАНИЦА....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
toa ako e ljubov jas sum kineska kralica
|
||
![]() |
||
|
..ТИ НЕ ЗНАЕШ НИШТО ЗА ПЛАТОНСКА ЉУБОВ....!.....ЗОШТО???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
koj i kade spomna platonska ljubov? i kakva vrska ima taa so neverstvo?
|
||
![]() |
||
|
.....А КАКВА ТРЕБА ДА БИДЕ ЉУБОВТА ЗА ДА НЕМА НЕВЕРСТВО...А?
|
||
|
||
![]() |
||
|
spored tebe treba da e platonska za da nema neverstvo??nishto ne te razbiram iskreno |
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
taka e....... |
||
![]() |
||
|
.....ТИ ПРВ/А СПОМНА ЉУБОВ!ЈАС ОДАМНА НАПИШАВ ДЕКА НИШТО НЕ Е ВЕЧНО ..ТАКА ДА ТОА ВАЖИ И ЗА ЉУБОВТА!!!ТАА Е ОГАН...!ГОРИ ,ПРЕГОРУВА..ЗГАСНУВА......ШТО НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА НЕВЕРСТВО...!ПА КОЈ ГЛЕДА ЉУБОВ СЕГА..ТОА САМО НА ФИЛМОВИ ИМА...!ИНТЕРЕС БАТКА..И ШТОМ СНЕМА ИНТЕРЕС..ОДЕ ЉУБОВТА ВАША У ВЕЧНА ЛОВИШТА...!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
se slozuvam i i jas....i samo da nadopolnam: gadno se lazat onie mazi/zeni koi mislat deka ke izneverat i nikogas nema da bidat otkrieni...mozebi ne odma, po mesec dva...godina neka bide ...se izleguva na videlo...zosto, se sto go znaat poveke od eden, t.e dvajca luge ne e tajna!!!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
....
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
nemoj da osetis na koza...ke vidam togas koku ke se smees....
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
Zagorche, znachi jas rekov: ako mazot ja SAKA svojata zena... ako ne ja saka toa e veke drugo, i ne mi e chudno da ja izneveruva... znachi zborev za lugje koi se sakaat, a ako mislish deka denes ne postoi ljubov mi e zal za tebe. sepak,sekoj so svoite misli... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |