|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Автор | |||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
minatoto si e za ,,minato,,...idninata mi e bitna
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lesno se sluzime so paroli se dodeka ne ne spopadne COVECNOSTA togas site paroli idat u vrazju mater Изменето од anakin - 24.Април.2010 во 21:39 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ela
Sekoj si go nosi svojot krst na svoite plekji .... Samo sto vo ljubovta nekoj ke te drzi za raka ...
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
" Curiosity killed the cat ... " .... |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahahahha se nadevam deka nikogas vo idninata tvoja nema da ima potreba da se setis na ovoj nas denesen muabet |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
2 meseca edna mi go kazuvase minatoto-sexualnoto minato: prosecno sekoj den so 2ca ili 3ca...
Pa sto? Sega e vazno iskusna-ne mora da ja ucam! |
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku sto si po prost ,
tolku poveke ti smeta minatoto na partnerot |
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хух... колку сум се распрашувала порано. Со колку бил .. како... зошто .. кога... како било..зошто раскинале ... бла бла бла... После толку време, се научив да не се распрашувам. Ако ми каже партнерот во ред, ако не, можеби токму тоа сака да го заборави...баш затоа спаѓа во минатото. |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
zajluben
Група eternal flame Регистриран: 13.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Воопшто. Иако понекогаш минатото знае да крие некои работи кои не се убави за прифаќање, сепак изборот на партнерот значи дека го прифаќаме во целост, а со тоа доаѓа и прифаќање на неговото минато.
Не се распрашувам никогаш. Оставам на партнерот да одлучи кои работи ќе ги сподели а кои не со мене. |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми смета, ама ме интересира и секогаш ме интересирало, чисто да знам со каков човек си имам работа.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako mozhe da ni smeta minatoto, pa neli site go imame? |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Minatoto ne postoi... shto razmisluvate i se sekirate za nepostoechki raboti.
Zhivejte SEGA so onoj shto sto e do vas. Samo SEGA e relevantno i vredno, seto drugo e ... obezvrednuvanje na ovoj eden i edinstven postoechki moment. Ili vo najmala raka e gubenje vreme. Neshto shto nikogash nema da mozhete da go nadoknadite. Изменето од Messenger - 21.Март.2011 во 17:06 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога ќе решам да тргнам напред,никогаш не ја вртам главата наназад.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто е тогаш важна чесноста ? Зошто е битно во околината да оставиме впечаток на поштени членови на општеството , тоа шо било поминало ? Премногу ми е досадно да слушам како животот е сега и бла...бла , дефиниции клишеа. Животот не се учи од книга , животот се живее со сите негови маани и доблести. Мене ми смета особено бурно минато на партнер во било која смисла. Женски со ниски морални вредности никогаш нема да ги сватам сериозно. |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |