|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 33> |
Автор | ||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
volkswagen scirocco gti |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opel insignia opc |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opel astra gtc |
||
|
||
DRIFT MASTER
Група Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NISSAN SKYLINE R34 GTR V SPEC UMIRAM ZA TAA KOLA
|
||
DRIFT
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DRIFT MASTER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DRIFT
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе остај тоа, како можиш ти да сакаш кола со која не си се дружел во живо??? Тоа ти е исто како да сакаш давојка која не си ја сретнал!!! А кога ќе ја сретнеш ќе бидеш разочаран пошто ќе имаш 10 пати поголеми очекувања (верувај од искуство ти викам)
едитЧа тоа што се од танок метал 100% е сигурно Изменето од volkswagen - 19.Јули.2009 во 18:49 |
||
DRIFT MASTER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj rekol deka ne sum ja osetil vo zivo samo koga sprasti pokraj mene gotovo mislev deka ke padnam.BTW ne ja vidov u mk u srbija ja vidov.
|
||
DRIFT
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more, bato, osetuvanje podrazbiram najmalce 20-30 kilometri da ja povozis, za vidis mani i prednosti i posle da prajs muabet, ili barem da sedis 10-tina min vo nea pa da mozis da kazis
Taka se zalazuvav ko bev stvarno mal koa izleze Octavia. Mi profuci pokraj mene i jas i se divev, ama imav edno druzenje so nea i svativ deka ima mali milion koli koi se podobri od nea! Probaj, vidi, ka osetis |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas sakam vakva..
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
DRIFT MASTER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i da znaes ke probam letvo ke odam kaj dedo mi a kolata ja ima komsija ke ja probam i ke ti kazam impresii.aj cao |
||
DRIFT
|
||
DRIFT MASTER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
inace ja samo vlegov i ja zapaliv kolata ne ja vozev mnogu sum mal 14 god 1.93 cm visok glej im pamet kroj im gaki aj cao pak i pisi msn da se slusneme caos
|
||
DRIFT
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |