![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 123> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ја не распознавам бои длтониста сум ја све у црно црвена комбинација гледам
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
crna koka kola so crveno vino
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
дааааааааааа
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na edni oglasi sto me nasmeale:
- "Star majstor mesti parno na plin " Znaci ke dojde nekoj so bastun i ke tropka so nego niz kuka, so naocari so debeli stakla i pak ke utnuva, nema da moze da go dodrzi pa ke se pomoca na pola pat do wc. Ke gnjavi : - Eee, sinko u nase vreme kako se rabotesee. I dolgo ke ti se vrtka niz kuka kao da ti e roden dedo, a moze tuka i da si rikne, pa nikoj ne doaga po nego i trosok na tvoja smetka oti komsiite ke posvedocat deka sigurno ti e rodnina stom tolku dolgo e kaj tebe i takaa. I " Se baraat dvajca dupaci, so minimum tri godini rab. iskustvo za rabota na teren " |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dzandar zbira
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
narednata nedela ima samo 3 rabotni dena
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mi tekna deka utre sum na rabota
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
a mene pa...deka utre sum u skolo
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
mi tekna na NEGO
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
на кафе во манго со друштво од клас,ќе ми фали тоа
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
на тоа дека ме заеба иако и верував
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
ke odmaram 4 dena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
на претходниот летен одмор во Охрид,и подобро да не ми текнеше,многу лош одмор
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
На времето кога играв Sony PlayStation... Леее, пак ми се игра, ама не ми работи
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |