![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 100> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Didi... Izglea ova Sanjevo malo e... ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Dragi Idividi
detule sum sto mozam ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Драг Идивиди...многу ме изнервираа денес
едни колешки уфффф... ми дојде на ум да ги пратам у геријатрија пошто таму ќе ги средат оти се големи стручњаци...кози аиии и дисецирав глувче ![]() |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
...
Некои луѓе едноставно го имаат изгубено осетот за музика... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
nema_nick ![]() Група ![]() ![]() DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
|
DEAR IDI VIDI
ZNAM GI I JAS VIE , NE GI ZNAJ SAMO SASO! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
драг идивиди .........
ЛАЖАТ кога велат дека секој ден во секој поглед напредуваш ..........
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
drag ....vidi !
.....ete,...duri i na nego si mu ,...drag! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
Drag idididi ushte sum tuka
![]() ![]() |
||
![]() |
||
matuf ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
|
PA SO AKO SI DRAG
![]() ![]() |
||
NISTO NE E TOLKU VAZNO KOLKU SO E VAZNO DEKA NISTO NE E VAZNO...
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Драг ИдВид,
како си ми денес??? Шо сторивме со резервацијата за во универзалната салата? ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
...
Конечно пронајдов фустанче какво што сакам, ама будала -не го пробав! Ептен фино, на карнери, кафеавко со V отвор кај градите. Здравје, во петок обавезно ќе го пробам... ![]() И драг идивиди... Се заљубив во една мајца од Теранова, со натпис "Sydney" . Обавезно ја зимам! ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Драг ИдиВиди...
Ме изнамачија со сликиве... ![]() морам да идам чао... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
drag idividi...mnogu mi nedostigashe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Драг Идивиди
can I hug you... ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |