![]() |
|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 42> |
Автор | |
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ПРЕКРАСНО Е ДА БИДЕШ МАКЕДОНЕЦ...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Sabota, 24.01 Zadar
Makedonija : Norveska
Nedela 25.01
Danska: Makedonija
i Vtornik 27.01
Makedonija: Srbija
samo napred deckiiiiiiiiiiiii Изменето од blackeye - 22.Јануари.2009 во 22:56 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
ako mozes da gi kazes i terminite koga ke igrat...tie me interesiraat...a ne znam kaj da se informiram za toa...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
i jas baram sekade...ali dosega nema koga tocno...
se znaat samo gradovite, i na oficijalnata strana nema naglaseno..ali mislam utakmicata so norveska ke bide od 15.30
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Погледнете го клипот доле на страната
http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=27451&tx_ttnews[backPid]=34&cHash=fe69d53235 Изменето од ZOTE - 22.Јануари.2009 во 23:51 |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Eve gi dvete Grupi...
Прва група (Загреб): * Хрватска 4 * Франција 4 * Шведска 2 * Словачка 1 * Унгарија 1 * Јужна Кореја 0 Втора група (Задар): * Германија 4 * Данска 4 * Македонија 2 * Србија 2 * Норвешка 0 * Полска 0 |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
http://www.rtl.de/sport/handball/handballwm09_88155.php
Eve tuka najdov informacii vo kolku sat ke gi igrame natprevarite... 24. Januar 15.30 saat. Makedonija - Norveska 25. Januar 20.15 saat. Makedonija - Danska 27. Januar 20.15 saat. Makedonija - Srbija |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Вчера славје низ улиците на скопје
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ракометарите утре против Норвешка
Македонија утре стартува во втората фаза со Норвешка од 15:30 часот на Мундијалот во Хрватска. Нашите ракометари денеска имаат ден за одмор, а веќе утре ќе се сретнат со селекцијата која во првата фаза во својата група загуби на средбите со Србија и Данска и без бодови влегува во втората рунда од натпреварувањето. Според одредениот распоред за вториот круг, в недела во 2. коло во групата „2“ ќе играме со Данска во терминот од 20.15, додека во 3. коло во вторник во терминот 15:30 часот се среќаваме и со селекцијата на Србија. Кире Лазаров е недопирлив на врвот на листата на стрелците. По пет одиграни кола и по комплетираната прва фаза, Лазаров застана на бројката од 53 реализирани погодока, што е далеку над сите останати ракометари кои прецизно стрелаа на шампионатот. Лазаров има 64% реализација, додека на втората позиција веднаш до него се наоѓа Иван Чупиќ од Хрватска кој има 38 погодоци и 75% реализација на нападот. Во топ 5 на листата на најдобрите стрелци на Мундијалот се и Момир Илиќ од Србија со 31 гол, колку што има и Тунижанецот Туати, додека петти со 30 гола е Полјакот Тлучински. На листата на најдобри асистенти нашиот Кире Лазаров го презеде првото место од Норвежанецот Мамелунд. Со 24 успешни додавања Кире е лидер и во оваа класификација. Наумче Мојсовски е втор наш асистент со 17 асистенции, доволни за делба на високото 6. место. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Može li Kiro srušiti Yoonov rekord?
http://www.index.hr//teme/rsp09/default.aspx?stranica=clanak&id=418480 86 Gola treba Lazarov da postigne za da napravi Rekord. Do sega ima 53 pa ostanaa uste 4 sigurni utakmici ako odime vo finale uste 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
има шанси
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Makedonci u euforiji: Pustit ćemo vam u finalu
http://sport.dnevnik.hr/multimedia/makedonci-u-euforiji-pustit-cemo-vam-u-finalu.html |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
изгледа дека во задар не се непожелни само србите како што највува пред неко јден, туку и макеоднските навијачи. Ова е стварно срамота.
Po glavi dobio i makedonski navijač Jučer oko 18 sati nepoznati napadač udario je drvenom palicom u glavu 42-godišnjeg makedonskog državljanina. Makedonca je huligan napao u ulici Ruđera Boškovića u Zadru i izudarao palicom više puta po glavi te mu nanio lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđenom Makedoncu liječnička pomoć pružena je u OB Zadar, a policija za nepoznatim napadačem intenzivno traga. http://www.index.hr/vijesti/clanak/huligani-kamenovali-automobil-direktora-srpskog-kosarkaskog-kluba-hemofarm-u-zadru/418514.aspx |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |