IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Кошарка и ракомет
  Активни теми Активни теми RSS - СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 42>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 20:21
ПРЕКРАСНО Е ДА БИДЕШ МАКЕДОНЕЦ...
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 22:42
Sabota, 24.01 Zadar
Makedonija : Norveska

Nedela 25.01
Danska: Makedonija

i Vtornik 27.01
Makedonija: Srbija

samo napred deckiiiiiiiiiiiii

Изменето од blackeye - 22.Јануари.2009 во 22:56
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 23:05
ako mozes da gi kazes i terminite koga ke igrat...tie me interesiraat...a ne znam kaj da se informiram za toa...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 23:09
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

ako mozes da gi kazes i terminite koga ke igrat...tie me interesiraat...a ne znam kaj da se informiram za toa...
i jas baram sekade...ali dosega nema koga tocno...
se znaat samo gradovite, i na oficijalnata strana nema naglaseno..ali mislam utakmicata so norveska ke bide od 15.30 
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 23:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 23:46
Погледнете го клипот доле на страната

http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=27451&tx_ttnews[backPid]=34&cHash=fe69d53235

Изменето од ZOTE - 22.Јануари.2009 во 23:51
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 00:52
Eve gi dvete Grupi...

Прва група (Загреб):

*
      Хрватска 4
    *
      Франција 4
    *
      Шведска 2
    *
      Словачка 1
    *
      Унгарија 1
    *
      Јужна Кореја 0

Втора група (Задар):

*
      Германија 4
    *
      Данска 4
    *
      Македонија 2
    *
      Србија 2
    *
      Норвешка 0
    *
      Полска 0

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 01:15
http://www.rtl.de/sport/handball/handballwm09_88155.php

Eve tuka najdov informacii vo kolku sat ke gi igrame natprevarite...

24. Januar 15.30 saat. Makedonija - Norveska
25. Januar 20.15 saat. Makedonija - Danska
27. Januar 20.15 saat. Makedonija - Srbija

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 12:41
Вчера славје низ улиците на скопје

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 13:49
Ракометарите утре против Норвешка

Македонија утре стартува во втората фаза со Норвешка од 15:30 часот на Мундијалот во Хрватска. Нашите ракометари денеска имаат ден за одмор, а веќе утре ќе се сретнат со селекцијата која во првата фаза во својата група загуби на средбите со Србија и Данска и без бодови влегува во втората рунда од натпреварувањето.

Според одредениот распоред за вториот круг, в недела во 2. коло во групата „2“ ќе играме со Данска во терминот од 20.15, додека во 3. коло во вторник во терминот 15:30 часот се среќаваме и со селекцијата на Србија.

Кире Лазаров е недопирлив на врвот на листата на стрелците. По пет одиграни кола и по комплетираната прва фаза, Лазаров застана на бројката од 53 реализирани погодока, што е далеку над сите останати ракометари кои прецизно стрелаа на шампионатот. Лазаров има 64% реализација, додека на втората позиција веднаш до него се наоѓа Иван Чупиќ од Хрватска кој има 38 погодоци и 75% реализација на нападот.

Во топ 5 на листата на најдобрите стрелци на Мундијалот се и Момир Илиќ од Србија со 31 гол, колку што има и Тунижанецот Туати, додека петти со 30 гола е Полјакот Тлучински.

На листата на најдобри асистенти нашиот Кире Лазаров го презеде првото место од Норвежанецот Мамелунд. Со 24 успешни додавања Кире е лидер и во оваа класификација. Наумче Мојсовски е втор наш асистент со 17 асистенции, доволни за делба на високото 6. место.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 21:47
Može li Kiro srušiti Yoonov rekord?

http://www.index.hr//teme/rsp09/default.aspx?stranica=clanak&id=418480

86 Gola treba Lazarov da postigne za da napravi Rekord.
Do sega ima 53 pa ostanaa uste 4 sigurni utakmici ako odime vo finale uste 5 Mislam deka ke uspee ako prodolzi da dava golovi kako do sega...

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 21:52
има шанси голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 12:40
изгледа дека во задар не се непожелни само србите како што највува пред неко јден, туку и макеоднските навијачи. Ова е стварно срамота.

Po glavi dobio i makedonski navijač

Jučer oko 18 sati nepoznati napadač udario je drvenom palicom u glavu 42-godišnjeg makedonskog državljanina. Makedonca je huligan napao u ulici Ruđera Boškovića u Zadru i izudarao palicom više puta po glavi te mu nanio lakše tjelesne ozljede.

Ozlijeđenom Makedoncu liječnička pomoć pružena je u OB Zadar, a policija za nepoznatim napadačem intenzivno traga.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/huligani-kamenovali-automobil-direktora-srpskog-kosarkaskog-kluba-hemofarm-u-zadru/418514.aspx
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.