![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 122> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...sdp, zoshto Palestinec saka da me vidi...?
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Затоа што е љубопитен.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kolku pati smee da se pogadja ?
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdp...zoshto e ljubopiten tolku mnogu...?
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
sdp a koj e ljubopiten tolku moira?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
...Palestinec...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Зошто многу сака да те види. |
|
![]() |
|
...zoshto mnogu saka da me vidi...?
![]() |
|
![]() |
|
Затоа што си му оставила впечаток (се мисли на постовите).
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...da ne sakas potoa da ja opises ...(malku samo da vidam..!..a,dobro e napisano...)vo novata tema?
Изменето од zagor - 15.Август.2008 во 13:51 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
...sakam da prasham...pozitiven ili negativen...za da znam kako da se naoruzham...
![]() |
|
![]() |
|
Знаеш ти каков е....не се прави на три и пол. |
|
![]() |
|
Со нејзина дозвола.........да......без дозвола..... не. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...a zosto treba dozvola?...ja ne gi prasuvam!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |