|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 240> |
Автор | |
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во војска, војниците вежбаат атомско-биолошко-хемиска заштита, и ставаат и вадат гас-маски.
Капетанот вика: - Стави маску ! Сите војници ги ставаат гас-маските. Потоа, капетанот вика: - Вади маску ! Војниците ги вадат гас-маските. Капетанот здогледува еден војник, и го прашува: - А ти, војниче, што ниси извадио гас-маску ? - Извадио сам је, господине капетане ! - одговара војникот. Капетанот се загледува во лицето на војникот, и вика: - Пу, јебем ли ти фацу !!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко
се жали на кумот:
- Бев на лекар заради пиењето! - И? Што ти кажаа? - Докторот ми рече дека може да пијам само по една чаша пред спиење. - И сега што ќе правиш? - Сега спијам 8 пати на ден по еден саат! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вратил Цветко од скијање и другарите го прашуваат:
- Како пројде на скијање? - Како гром, секојпат во ново дрво. |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кафеана влегува некој човек, седнува на шанкот, и нарачува две виски. Барменот му дава две виски, човекот ги подигнува чашките: ај, живели, живели !, и, едно по друго, ги испива двете вискија. И така, месец, два, три месеца, човекот влегува во кафеаната, и испива по две виски. Но, еден ден, човекот влегува во кафеаната, и му вели на барменот: |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј, ме мрзи да го читам
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da te skokotnam da se nasmees?
|
|
Incredible Blue
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На царина, цариниците на работа доаѓале со ептен јаки коли, мерцедеси, поршиња, ферарија… Еден ден главниот на царина се изнервирал и им рекол:
- Од утре, сите со автобус да доаѓате на работа, на што личи ова! Шефот доаѓа утредента на работа и на паркинг паркирани 10 автобуси |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат двајца пријатели по улица, и, од другата страна на улицата, се појавува некоја женска.
- Еј, види колку е убава женскана !!! - одушевено вели едниот пријател. - Како бе убава ?! - се чуди другиот пријател - носот ѝ е искривен на една страна, устата ѝ е развлечена до уши, едното око ѝ е погоре, другото подоле... ?! - А, - вели првиот пријател - значи ти не го обожаваш Пикасо ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот снаата здогледала некои убави домати и и рекла на свекрвата:
- Свекрво види види колку убави домати да ги касниш в уста да ти останат. Си го продолжиле патот и свекрвата здогледала некои убави гробишта и и викала на снаата: - Снао, снао, види колку убави гробишта да легнеш па да не станеш… |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат две пријателки, кои не се виделе долго време.
- О, здраво, како си ? - Здраво, добро сум, ти како си ? - И јас сум добро. И така, лаф-муабет, и едната пријателка ја прашува другата: - А, што работи маж ти? - Маж ми е директор. А, што работи твојот маж? - Мојот маж е музичар. - Е па, убаво ! А на што свири ? - На кавал при овците ! |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој механичар отворил приватна аптека, и ја вработил својата ќерка со завршено - сѐ на сѐ - основно училиште, да продава лекови. И така, по неколку дена, влегува некој човек во аптеката, и ѝ вика на продавачката: По неколку дена, во град, продавачката го среќава тој човек: |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува девојката на дечкото и му вели:
- Срце, кај си, што правиш? - Еве дома срце, мислам на тебе, ти? - Во диско, точно позади тебе. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гоце решава крстозбор и прашува помалиот брат:
-Кире, ај те молам кажи ми, како се викаа тие што ги проучуваа вулканите, со десет букви е, на јазикот ми е а никако да ми текне. Кире малце се замислува и вели: -Па вулканизер бе бате |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото го прашува Зоки Поки:
- Сине, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш? - Тато јас сакам да бидам чистач на базени. - Баш тоа и ништо друго? - Може и градинар, водоводџија, разнесувач на пица, Дедо Мраз… Таткото малку се замислил, а потоа извикал: - Жено, синот ги нашол касетите. |
|
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |