|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 209210211212213> |
Автор | ||||
да бе
Сениор Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
бе младешта од 81 се изкалпазани многу и не виси по форуми
jас сум поранешен Изменето од да бе - 02.Април.2009 во 16:18 |
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"калпазан" немате ли збор?
|
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тој збор кај нас е со погрдно значење, во смисла смотан, неспретен,
Ту, каков калпазан си бил ... или Абе калпазан еден, не гледаш ли што направи ... Да бе, според тоа што кажуваш дека си роден пред ’81 значи дека не си во комбинација ...! Изменето од Zlatnik - 02.Април.2009 во 17:30 |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
во каква комбинациjа не сум
|
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Штом до сега не сфати - не е важно. Ајде да прекинеме со овие оф топик постови, за да не не’ банираат модераториве! Добро?
|
||||
|
||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Може да е во комбинација на некој друг?! |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е ова префрлање на темава многу ми се бендиса.
|
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е да, може, ама само во случај ако „тој некој“ е постар од мене и ако одел на одмор во БГ пред ’81 Абе ајде доста со оф топици! Не ме терајте да се банирам! Изменето од Zlatnik - 03.Април.2009 во 15:29 |
||||
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
мислиш |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
treba li i ponataka da se diskutira ? . mislam , treba li onie koi ne znaat da diskutiraat ? ......... da be
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jас да ти кажам идеа си немам како е било во Jугославиjата
не сум одил таму сум одил из СССР, Романиа, Унгариа, Чешка, Германиа (Висточна) по jугославско немахме проблеми да одиме из висточна европа ма немаше кока кола и секоj петак гледахме руски филмови а Великата Отечествена Воjна Бехме 3ти на Олимпиатада в Москва http://en.wikipedia.org/wiki/1980_Summer_Olympics#Medal_count Yugolsavia тогава на 14то место имахме космонавти компутрери за висточниот блок правехме jaс одех на школо Изменето од да бе - 03.Април.2009 во 17:48 |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da ne dolzam mnogu ........... mene ne mi kazuvaj . kazuvaj im na tie koi ne znaat |
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mnogu ja zasakav........ja posakuvam.......i sekogas ke ja sakam...........a i datumot na grbot zaednicki rodenden Eh........nostalgija .......bese sila....... bese ubavina ......se prevrteja naopacki samo da ja rasturat.......ama prirodata ke gi kazni
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 209210211212213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |