|
КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 31> |
Автор | ||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Saka da kaze za "Pari"ja smeniv "Verata"
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ona si znae Zasto i Kako ja smenila VereAta
|
||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зашто он не ја сменил?
|
||
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto kaj nego se parite A Ferus eden musliman posveten shto da vi raspravam, nego ovaa cim se resila so 23 godini postar da se mazi, a pritoa ne go vrednuva brakot (ako ja procitavte statijava ke vi bide jasno) mislam deka i nejze ne i stalo tolku do verata kolku do parickite na Ferus. Vakvi vernici, nalet |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A kako bi bilo da go ostavite privatniot zhivot na Ferus i Jelena?
Dali tie se skaaat ili ne, dali toa go pravat za pari ili ne, toa si e samo nivna rabota. Ne ja procenuvajte religijata spored nekoi poedinechni vernici, tuku vernicite sporeduvajte gi spored religijata. A bidejki ova ne e nekoj trach-podforum, vakvite ogovaranja za nekoi lichnosti chuvajte gi za posoodvetno mesto. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger da te molev ova nemase da go napises
|
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa, zarem i ti kjerko Shaxito... misleshe deka jas drzham nekoi strani na ovoj podforum?
Ajde ke ti kazham i tebe... Voopshto ne me interesira koj vo sto veruva, no me interesira, kako moderator na forumov, site da se odnesuvaat korektno i so dolzhen respekt eden kon drug, bez obzir dali se slozhuvaat so svoite ubeduvanja ili ne. Ne mi se dopagja koga vernici smetaat deka nivnata vera e posuperiorna od drugite i nastapuvaat od pozicija na nekakvi religijski patrioti i vojnici ili braniteli na Bozhjata volja, nebare se promovirani vo takva uloga lichno od Svevishniot. Tokmu takvata umisla gi pravi lugjeto da bidat arogantni, netolerantni, so zatvorena svest i um koi beskrajnite teoloshki lavirinti gi gledaat kako mudrost i prosvetluvanje.
Togash reagiram so komentari, repliki i sankcioniranja bidejki seto toa mozhe da bide bilo sto, no ne i religija. Изменето од Messenger - 12.Септември.2008 во 16:10 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашо муслиманите несмеет да јадат пилешко со млеко?Од секогаш ме интересирало |
||
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAs ne znam za ova :) pilesko so mleko deka ne smeeme da jadime .... NEka ti kaze nekoj dr sto znae od MUSLIMANIVE ... A jas inace ne jadam PILESKO |
||
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Carevic..Izjasnise dobro..ne si jasen! Shto,voopshto te Interesira!? I Mlekoto i Pileshkoto e Dozvoleno vo Islam! Taka da nema nikakv zabrana...no sepak..daj pojasno kazi shto voopshto te Interesira! |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми имаат кажувано дека не смеете да ги мешате тие две ствари заедно
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mleko i Pileshko!?
Te Izlagale. .taka da, toa ne e tocno shto ti go kazale! Znaci ce napomenam ushte ednash,deka i Mlekoto i Pileshkoto se dozvoleni! Poz.. |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |