IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 31>
Автор
Порака
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 23:35
Saka da kaze za "Pari"ja smeniv "Verata"
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 23:48
Pakistani%20lady
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Shaxito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 260
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 03:23
Ona si znae Zasto i Kako ja smenila VereAta
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 11:39
а зашто он не ја сменил?
Кон врв
Azrael Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2007
Поени: 382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Azrael Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 12:18
Originally posted by nikita nikita напиша:

а зашто он не ја сменил?

Zasto kaj nego se parite голема%20насмевка A Ferus eden musliman posveten shto da vi raspravam, nego ovaa cim se resila so 23 godini postar da se mazi, a pritoa ne go vrednuva brakot (ako ja procitavte statijava ke vi bide jasno) mislam deka i nejze ne i stalo tolku do verata kolku do parickite na Ferus. Vakvi vernici, nalet
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !     
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 13:41
Originally posted by anakin anakin напиша:

<div ="msg" style="overflow: auto; : left;">
   Pakistani%20lady

<!-- End Member Post -->

A be ovaa ima treto oko na cheloto? Ne kje da e muslimanka ?!? Da ne e od Indija ?

It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 15:47
A kako bi bilo da go ostavite privatniot zhivot na Ferus i Jelena?

Dali tie se skaaat ili ne, dali toa go pravat za pari ili ne, toa si e samo nivna rabota.

Ne ja procenuvajte religijata spored nekoi poedinechni vernici, tuku vernicite sporeduvajte gi spored religijata.

A bidejki ova ne e nekoj trach-podforum, vakvite ogovaranja za nekoi lichnosti chuvajte gi za posoodvetno mesto.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 17:46
Messenger da te molev ova nemase da go napises
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:14
Pa, zarem i ti kjerko Shaxito...  misleshe deka jas drzham nekoi strani na ovoj podforum?

Ajde ke ti kazham i tebe... Voopshto ne me interesira koj vo sto veruva, no me interesira, kako moderator na forumov, site da se odnesuvaat korektno i so dolzhen respekt eden kon drug, bez obzir dali se slozhuvaat so svoite ubeduvanja ili ne. Ne mi se dopagja koga vernici smetaat deka nivnata vera e posuperiorna od drugite i nastapuvaat od pozicija na nekakvi religijski patrioti i vojnici ili braniteli na Bozhjata volja, nebare se promovirani vo takva uloga lichno od Svevishniot. Tokmu takvata umisla gi pravi lugjeto da bidat arogantni, netolerantni, so zatvorena svest i um koi beskrajnite teoloshki lavirinti gi gledaat kako mudrost i prosvetluvanje. 

Togash reagiram so komentari, repliki i sankcioniranja bidejki seto toa mozhe da bide bilo sto, no ne i religija.намигнување

Изменето од Messenger - 12.Септември.2008 во 16:10
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:15
Originally posted by Iblis s.a.v.s Iblis s.a.v.s напиша:

MOZE TUKA AKO IMA ZAINTERESIRANI DA PRASAT STO GI INTERESIRA, SVE KE IM KAZAM KAKO STO JE!AMA SAMO ZA TIJE STO STVARNO SAKAT DA STANAT MUSLIMANI, DEKA GLEDAM MAJTAP IMA KAJ DRUGI

Зашо муслиманите несмеет да јадат пилешко со млеко?Од секогаш ме интересирало
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:30
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

MOZE TUKA AKO IMA ZAINTERESIRANI DA PRASAT STO GI INTERESIRA, SVE KE IM KAZAM KAKO STO JE!AMA SAMO ZA TIJE STO STVARNO SAKAT DA STANAT MUSLIMANI, DEKA GLEDAM MAJTAP IMA KAJ DRUGI

JAs ne znam za ova :) pilesko so mleko deka ne smeeme da jadime .... NEka ti kaze nekoj dr sto znae od MUSLIMANIVE ... A jas inace ne jadam PILESKO
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:30
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Carevic..Izjasnise dobro..ne si jasen!

Shto,voopshto te Interesira!?

I Mlekoto i Pileshkoto e Dozvoleno vo Islam!

Taka da nema nikakv zabrana...no sepak..daj pojasno kazi shto voopshto te Interesira!
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:33
Ми имаат кажувано дека не смеете да ги мешате тие две ствари заедно
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:38
Mleko i Pileshko!?

Te Izlagale. .taka da, toa ne e tocno shto ti go kazale!

Znaci ce napomenam ushte ednash,deka i Mlekoto i Pileshkoto se dozvoleni!

Poz..
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.