|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 240> |
Автор | |
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SHAX Nekoj tip igra shax so kuceto.Minuva komsijata imu veli:- A be, mnogu pametno kuce !
- Sto ??? Pametno mu vodam 3-2 !
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ADAM I EVA
Adam japrasal Eva:
- Duso, dali me sakas ?
- Pa,kogo drug bi sakala ?
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAJKA
- Vasko,vnimavaj koga ke ja kovas sajkata da ne si go udris prstot so cekanot !
-Ne grizi se mamo ! Sajkata ja drzi brat mi ....
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAEM
- Te molam,pozajmi mi iljada denari.
- Dobro,no imam samo pestotini.
-Ako,daj mi gi tie pestotini ike mi dolzis uste pestotini.
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROMANTIKA
Kako maz zamisluva romanticna vecer?
-Fudbalski stadiot osvetlen so sveki.
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasuvaat studentka:
- Kakva e razlikata megu profesor,asistent i tramvaj ?????
- Ami,megu profesor i asistent nema nikakva razlika,a pod tramvaj uste ne sum legnala.
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEVIDLIV Sestrata:
- Doktore,vo ceklnata ima eden covek koj tvrdi deka e nevidliv.
Doktorot:
- Kazi mu oti ne mozam da go vidam.
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RAZLIKA
-Kako ke poznaes dali se raboti za krava ili bik?
- Koga go molzes bikot,toj se smeska.
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KASTIRANJE
Kako se kastira Francuzin?
Se udira zena mu po vilica.
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROZA
- Na sto mirisa?
- Na Roza.
- Da ne svenala?
- Ne, se presoblekuva...
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
walker_girl
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат на школо мали Џокица како умрела баба му!
- Умре од секс, им рекол тој! - Е како може да умре од секс? - Епа така, се сјеба по скали! |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Колку тежи еден домазет?
- 601 кило. Наутро дедото прашува: "Стана ли ова волот?" - 400 кг. На ручек бабата: "Ручаше ли ова свињата?" - 200 кг. Навечер жената: "Пиле, ај да си легнеме" - 1 кг. |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОГЛАС: Продавам куќа на лизгалиште. Нема поминато многу.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек во Мадрид, Шпанија, седнува во ресторан и го порачува специјалитетот на куќата. Келнерот му носи чинија со компири и две топки месо. Човекот прашува:
- Што е ова ? - Кохони, господине. - Што се кохони? - Кохони се тестиси од бик што има изгубено во попладневната борба на арената. Отпрвин му се згадило на човекот, ама откако ги пробал и му се бендисале се изел. Другиот ден човекот повторно отишол во истиот ресторан и повторно порачал кохони. Го донел келнерот јадењето, но со две топки скоро двојно помали од претходните. Човекот револтиран: - Што е ова? - Кохони господине. - Не, не. Јас вчера јадев кохони и тие беа многу поголеми од овие. - Господине, не губи секој ден бик. |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |