|
Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 26> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво моира,ама не разбираат комуњарите дека успехот лежи во заедничко Македонско обединување.Вака разделени и милион чекори ни се малку бидејки секој на своја страна чекори
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас својот глас го дадов за ВМРО-ДПМНЕ и нивната програма. Не е само програмата во 100 чекори туку и фактот што се работи за партија чии што основачи ја ослободиле македонија-и тоа никој не треба да го заборава.
Иако денечните политичари се далеку од патриотизам сепак мојата почит спрема првата вмро се голема! |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemo ,nemo ,nemo , ako ljuBco ja osloobodil makedonija si go secam k*rov
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беше иницијатор за Македонска независност а не федерација.Тоа е вистината ни се допаѓа или не некои други денешни политичари сакаа федерација ако се сеќавате убаво
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boge , smiri se brat malku , od kade bogati inicijator i osloboditel , puska li pukna , smajzer ili bomba zaigraa , dajte molim vas da bidime realno . Ako ne bese tito da ni ja daj na posluzavnik , ke bevme vardarska banovina . koj ljuBco koj bakraci
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не зборувам за љупчо. Зборував за изворната вмро онаа со карев и делчев, јас не знам ти што си учел по историја-ама по тоа што мене ми го предавале а и на сите во дравава тито и баш нема никаква врска со нас, затоа провеи си ги фактите хектор. |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togasnata vnatresna makedonska revolucionerna organizacija nema nikakvi dopirni tocki so segasnata vmro dpmne . Karev i delcev postovanje . Proveri gi ti momce , ako mislis deka nekolku komiti ke ja oslobodele makedonija od ogromnata otomansa imperija , ne momak proveri si gi faktite . Sekogas manipulirale i ni pravele so nas sto sakaat , golemite sili , nie sme made golo hahahah. se pokazavme kolku ne biva kako samostojna drzava . se osamostoivme i pocnavme da gubime teritorija . Molim te , bogati . Najgolemiot film e sto si mislime deka sme slobodni .
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателе не го сакам ја Љубчо воопшто,можеби душата ми го нејке повеке и од тебе но факт е дека ЉУпчо го организира десното крило во Македонија кое се залагаше за независност во 1990 год. Тоа е историски факт сакале ние или нејкеле,да не беше Љубчо и неговите истомисленици во тоа време денес ние сигурно ке бевме единствена држава која ја поддржува србија иако црна гора се отцепи |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imaat selektivna memorija, a poveketo i ja nemaat.
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не се караме да не било ВМРО сега можеби не би ни зборувале македонски.
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Demokratijata dozvoluva sekoj da tolkuva za sebe i svojata misla, nema vrska so stavanje etiketi - Makedonija seuste svojata vizija ja nema napraveno sto saka da bide..nie ne smeeme da dozvolime da sme razedineti posebno po prasanjeto dali sme za Ljupco ili Branko - Tuka povekje ne smeeme da kiksneme..NO poradi nesposobnosta da se menagjira so drzavata barame krivec vo eden od NIV |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OSNOVNO PRAVILO NA DEMOKRATIJATA: KE TE SOSLUSAM I KE GI CENAM TVOITE STAVOVI, NO DO KRAJ KE GI BRANAM MOITE!
Изменето од moira - 28.Јули.2007 во 17:33 |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |