|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 42> |
Автор | |
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ivi - 26.Април.2008 во 17:40 |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata kosa e nikakva..........
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej zasto taka vikas?kakva kosa imas pa sto e za nikade?denes bar za toa ima 1000 sredstva,za se ima resenie,ne se razo4aruvaj! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ima nasekade.Najchesto vo usta.
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KONECNO MI SE OSTVARI ZELBATA,SE OFARBAV CRNA,I STO E NADOBRO,MI SE SVIGA KAKO MI STOI,A ISKRENO SE PLASEV,MISLEV DEKA NEMA IC DA MI STOI SEGA GLEDAM DEKA TREBALO PORANO DA GO NAPRAVAM TOA.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od majka sum,smegja,ama deset godini sum,plavusha
Koristam,razni farbi,ne se drzam strikno za eden brend, Sepak,kako,najuspeshen izbor=Igora 11/1 i Evolution... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plava
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си ја вратив природната
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
смеѓа - 100% природно и секако кратко коса, уфф колку ми олесна. имав долга коса до половина и се ишишав скрос кратко..у секој случај многу полесно е
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kratka, boja lesnik
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кратка,накострешена и црна(blue black)...
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кратка, закон!
Кратка си ја носам повеќе од 14 год. Имав некои испади во меѓувреме на 2 пати ја пораснав така до рамена ама ко што ми е шугава и мека морав фен да и удирам секоја недела. Да ти се смучи! Пак ја ишишав минатата година и од пепеласто плава с реков дека долго време не сум ја носела платинаста и коа реков се бланширам, фарбам, па се бланширам така манијачки ко што си знам само јас верувале или не, цел сноп/прамен ми испадна од косата. Ѓаволот си го зема данокот во коса конечно после добра деценија од бланширање Сега ја одмарам косата и ја префарбав во природната боја која не сум си ја видела од 8-мо одд, а тоа е многу темна костенлива и си напраив клеопатра шишки, ама бидејќи ми е краткичка сеуште за добар паж, личам на оној со зашилените уши од старите Ѕвездени Патеки. Се навикнав на црната ми моја коса и не ми стои лошо како пред многу години и веќе не ми е гајле што боја ми е косата само сакам да ми порасне пак на тоа местенце на темето. Расте ама многу полека. Затоа девојки памет у глава! Коса и те како знае да се зафркне од преголема употреба на хемикалии. И не бивајте по секоја цена платинасти плавуши како мене, не се исплати Изменето од GlenKlouz - 12.Декември.2008 во 12:28 |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plava,dolga,nekogas vitkana,nekogas prava
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da se zamesam kaj so ne mi e mestoto
Igora nemoj da koristis nikako ! Cela linija e promasena , ne e taa Igora sto bese porano .
Evolution e kvalitetna fraba osobeno za mrsna kosa .
Jas bi ti predlozil Selecta . Ako koristis 11/11 od Evolution togas 11/2 od Selecta e bojata za tebe
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |